Haber Hamas, Gazze'den İsrail'in güneyindeki bazı bölgelere dönük operasyon başlattı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Birgün herkes yazdıklarının, yaptıklarının, fikirlerinin hesabını verecek. Ben de dahil tabiki. Bu dünyada olmazsa inandığım Ahirette.
Tarafını belli etmek şart !

Doyduk bu tehdit vari konuşmalara yaa sarmiyor artık :D
Ama gerçekleşmiyor mu? Hesabını vermiyor mu yapanlar. İcraat var yani, sözde değil. En son Youtuber vardı bitane adam. Nerde şuvan?
"Söz ağzından çıkana kadar senin esirindir, ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun"
demiş atalarımız.

Ama gerçekleşmiyor mu? Hesabını vermiyor mu yapanlar. İcraat var yani, sözde değil. En son Youtuber vardı bitane adam. Nerde şuvan?
"Söz ağzından çıkana kadar senin esirindir, ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun"
demiş atalarımız.
Kendinle celisiyorsun kardeş İsrail'in zulmünü eleştirip lanet okurken kendi yaptığınız zulümleri reva görüyorsun

Filistin’in direkt destek alabileceği tüm müttefikleri birer birer düştü. Lübnan Hizbullah’ının ağır kaybı, Suriye’de Esad’ın düşmesi ve İran’ın yıpratılması sonrası artık tek başına. Bizdeki siyasal islamcıların hamasetine bakmayın. En çok örtülü desteği onlar verdi. Sonuç itibariyle şu an Gazze’de geri döndürülmesi neredeyse imkansız bir şekilde olan İsrail kazanımlarından söz edebiliriz. Ve yüzbinlerce kişi açlıktan kırıma uğramak üzere, etrafında onmilyonlarca müslümanın barındığı ülkelerin gözü önünde.

Bizi karıştırmazlar, bizimkisi akıllı, oy için medya önünde biraz bağırır kem küm der ama kapalı kapılar arkasında İsrail ile el sıkışır. Salaklar da heyecana gelip reis büyük lider diye sevinirler.
Aha ah. Ne zaman şu Hz internetin laflarıyla fetvalar vermeyi bırakıp da, resmi verilere, kaynaklara odaklanacaksınız hala heyecanla bekliyorum.

Aha ah. Ne zaman şu Hz internetin laflarıyla fetvalar vermeyi bırakıp da, resmi verilere, kaynaklara odaklanacaksınız hala heyecanla bekliyorum.
Kamil ağam sen birikimli geldin biliyorum ama bak benim söylediklerim hemen hemen 2 yıl önce ve bugüne bak ve gör kim kaybetmiș ve bizimkisinin Filistinlilere ne hayrı olmuș söyle.
Gazze halkı hem canını hem yerlerini kaybetti ve bizimkiside bu arada İsrail ile kayıkçı kavgası yapıp arka planda güzelce ticaret yaptı.
Neymiş senin elindeki resmi veri ve kaynaklar göster. Lafla peynir gemisi yürümüyor.
Hamas Gazze halkını düşünmüyor bizimkisi de düşünmüyor, hepsinin hesabı kendi siyasi çıkarları. Ben çıplak gerçeğe bakarım uyduruk verilere değil.

Kamil ağam sen birikimli geldin biliyorum ama bak benim söylediklerim hemen hemen 2 yıl önce ve bugüne bak ve gör kim kaybetmiș ve bizimkisinin Filistinlilere ne hayrı olmuș söyle.
Gazze halkı hem canını hem yerlerini kaybetti ve bizimkiside bu arada İsrail ile kayıkçı kavgası yapıp arka planda güzelce ticaret yaptı.
Neymiş senin elindeki resmi veri ve kaynaklar göster. Lafla peynir gemisi yürümüyor.
Hamas Gazze halkını düşünmüyor bizimkisi de düşünmüyor, hepsinin hesabı kendi siyasi çıkarları. Ben çıplak gerçeğe bakarım uyduruk verilere değil.
Bak arkadaşım iktidarın bir açığını arayan o kadar çok insan var ki aklın durur. böyle bir belge olsa her yerde meydan Meydan çarşaf çarşaf göstermezler mi ben sana Bunu soruyorum. Böyle bir yalan belgenin çıkması bir kere adli bir suç teşkili olduğu için kimse böyle bir şeye teşebbüs edemiyor. Çünkü niye pabuç pahalıya gelecek biliyorlar. Siz de bunların aklına uyuyup gösterin bize ispatlayın biz arkanızdayız diyemiyorsunuz. Halbuki böyle bir şey yaptınız hepsi rezil olacak çok iyi biliyorlar ama yapmıyorsunuz. onlar da bundan cesaret alıp habire sizi kandırıyorlar farkında değil misiniz. Senin gibi veya benim gibi diyelim birçok insan internet üzerinden birçok konuşmalar yapıyor iddialar sunuyor. Benim ispatlamak için kaynaklarım resmi makamlardan ararsan bulabiliyorsun Ama senin o belge dediklerini hangi Kim buna Cesaret edip de gösterebiliyor. Lütfen biraz Zeki olalım ve kimsenin gazı ile hareket etmeyelim.

Bak arkadaşım iktidarın bir açığını arayan o kadar çok insan var ki aklın durur. böyle bir belge olsa her yerde meydan Meydan çarşaf çarşaf göstermezler mi ben sana Bunu soruyorum. Böyle bir yalan belgenin çıkması bir kere adli bir suç teşkili olduğu için kimse böyle bir şeye teşebbüs edemiyor. Çünkü niye pabuç pahalıya gelecek biliyorlar. Siz de bunların aklına uyuyup gösterin bize ispatlayın biz arkanızdayız diyemiyorsunuz. Halbuki böyle bir şey yaptınız hepsi rezil olacak çok iyi biliyorlar ama yapmıyorsunuz. onlar da bundan cesaret alıp habire sizi kandırıyorlar farkında değil misiniz. Senin gibi veya benim gibi diyelim birçok insan internet üzerinden birçok konuşmalar yapıyor iddialar sunuyor. Benim ispatlamak için kaynaklarım resmi makamlardan ararsan bulabiliyorsun Ama senin o belge dediklerini hangi Kim buna Cesaret edip de gösterebiliyor. Lütfen biraz Zeki olalım ve kimsenin gazı ile hareket etmeyelim.
Al sana en basit örneği vereyim. Hani millet sokaklara dökülüp Ekrem başkanı haksızlık yapılıyor Özgür olmasını istiyoruz diye bağırdılar ya, Aslına bakarsan bu yalan olsaydı muhalefet için iktidar şansını altın tepside sunmak gibi bir şey olurdu. Bu adamlar bu gerçeği göre bunun üzerine yorum bile yapmıyor adli makamlar işle ilgileniyor diyor daha ne desinler. Bak emin ol Yarın bir gün sokaklarda kol kola gezip ortalığı ateşe verenler bunların resmi hırsızlık için kurulmuş örgütün elemanları ispatlandığı gün Hangi yüzle çıkacaklar çok merak ediyorum. Yani Maksat açık aramak ise millet dört gözle en ufak açığı bekliyor. Sen de Hz internet safsataları ile uydurulmuş bir açıklamanın arkasına düşüp onların propagandasını yapma yoksa uğrayacağın Sonuçta onlar gibi olacak. Seni iyi kötü tanırım onlar da utanma gibi bir duygu yoktur Ama sen utanırsın, Onun için izleyip görmekte fayda var.

Sen şimdi bu iktidarın Gazze saldırısı sonrası İsrail ile ticareti tamamen durdurduğunu mu söylüyorsun? Kem küm etmeden cevap lütfen.

Sen şimdi bu iktidarın Gazze saldırısı sonrası İsrail ile ticareti tamamen durdurduğunu mu söylüyorsun? Kem küm etmeden cevap lütfen.
Evet iddia ediyorum meclise soru önergesi verelim mi:) Sonuçta halk meclisin içinde iki tane bireyiz değil mi Sonuçta bizimki de meclis

Evet iddia ediyorum meclise soru önergesi verelim mi:) Sonuçta halk meclisin içinde iki tane bireyiz değil mi Sonuçta bizimki de meclis
Bay Recep bile senin kadar emin konuşamadı, yerel seçim öncesi py kaybını önlemek için itiraf edip bundan sonra sonlandırıyoruz dedi. Ağam senin birikimin çok aşırı oldiğu için böyle ufak detayları kaçırıyorsun. Biraz yavaş ilerle derim.

zamanın netleştirdiği
evet iran

@kamil0920 Bey, şu anki tabloda aneliziniz nedir? Kazanan kim oldu?
Fikirlerinizi duymak istiyordur eminim forumdaşlarımız.

Geri