son 2-3 yıl kötü denecek birçok olay üst üste geldi. Bu belki doruk noktası bu olay. Bilmiyorum. Ama kötü günler geride kaldı. Sanki daha kötü günler gelecekmiş gibi.Inanir misin bu savas beni 10 yil yaslandirdi.
Niye,bilmiyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
son 2-3 yıl kötü denecek birçok olay üst üste geldi. Bu belki doruk noktası bu olay. Bilmiyorum. Ama kötü günler geride kaldı. Sanki daha kötü günler gelecekmiş gibi.Inanir misin bu savas beni 10 yil yaslandirdi.
Niye,bilmiyorum.
güzel hikaye.
Evet kem küm etme tezinden git doğrudan yardım et. Cephede senin gibi klavye yiğitleri gerekli.yahu israil filistini haritadan silmeye calisiyor topraklarini kasp ediyor
halan kem küm edip hamas zart zurt diyorsunuz ya
beynininzde algi nekanizmanizmi bozuk aceba
Israil in isi zorlasacak gibi görünüyor.son 2-3 yıl kötü denecek birçok olay üst üste geldi. Bu belki doruk noktası bu olay. Bilmiyorum. Ama kötü günler geride kaldı. Sanki daha kötü günler gelecekmiş gibi.
Evet kem küm etme tezinden git doğrudan yardım et. Cephede senin gibi klavye yiğitleri gerekli.
Nerenle okuyorsun Mrt?yazdiginin mantigini anlamaya calis
türk düsmani müslüman düsmani ortadogunun huzura kavusma düsmanisin
Nerenle okuyorsun Mrt?
Kurulu düzenimi bırakıp gidemiyorum desene açıktan. Yav çok boşsun be Mrt.
Suriye havalimanlarını da vurdu. Suriye’nin yada başka bir yoldan Lübnan’ın tepki göstermesi ve ABD’nin savaşa dahil olması için yapıyor olabilir Netenyahu. Krizi ne kadar derinleştirir ve genişletirse kendi sorununu başkalarının da sorunu haline getirebilir.Israil in isi zorlasacak gibi görünüyor.
Kara harekatina ne zaman girecek bakalim.
Suriye havalimanlarını da vurdu. Suriye’nin yada başka bir yoldan Lübnan’ın tepki göstermesi ve ABD’nin savaşa dahil olması için yapıyor olabilir Netenyahu. Krizi ne kadar derinleştirir ve genişletirse kendi sorununu başkalarının da sorunu haline getirebilir.
Israil in yararina olmayacak, savasin genislemesi.Suriye havalimanlarını da vurdu. Suriye’nin yada başka bir yoldan Lübnan’ın tepki göstermesi ve ABD’nin savaşa dahil olması için yapıyor olabilir Netenyahu. Krizi ne kadar derinleştirir ve genişletirse kendi sorununu başkalarının da sorunu haline getirebilir.
Israil Almanyamizdan, savas gemileri icin mühimmat ve Almanya Bundeswehr e kiraladigi Dronlari geri istiyor.
Zanetme Mrt abizannedersem almanlar gizli yollarla en büyük destegi israile verir
Zanetme Mrt abi
Gizli kalmasini isteselerdi, bu talebi haber etmezlerdi