Haber Hamas, Gazze'den İsrail'in güneyindeki bazı bölgelere dönük operasyon başlattı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Inanir misin bu savas beni 10 yil yaslandirdi.
Niye,bilmiyorum.
son 2-3 yıl kötü denecek birçok olay üst üste geldi. Bu belki doruk noktası bu olay. Bilmiyorum. Ama kötü günler geride kaldı. Sanki daha kötü günler gelecekmiş gibi.

inerken acaba sağ ayağın üstüne mi inmediler ne oldu.

Doğruysa Mısır olaydan 3 gün önce İsrail'i uyarmış. Eğer doğruysa demek ki 15 temmuza benzer bir tiyatro yapmışlar. Olan ölenlere oldu ve Filistin halkı gene satıldı. Bakalım Netanyahu bu işten ne kadar karlı çıkacak göreceğiz.

yahu israil filistini haritadan silmeye calisiyor topraklarini kasp ediyor
halan kem küm edip hamas zart zurt diyorsunuz ya
beynininzde algi nekanizmanizmi bozuk aceba

yahu israil filistini haritadan silmeye calisiyor topraklarini kasp ediyor
halan kem küm edip hamas zart zurt diyorsunuz ya
beynininzde algi nekanizmanizmi bozuk aceba
Evet kem küm etme tezinden git doğrudan yardım et. Cephede senin gibi klavye yiğitleri gerekli.

son 2-3 yıl kötü denecek birçok olay üst üste geldi. Bu belki doruk noktası bu olay. Bilmiyorum. Ama kötü günler geride kaldı. Sanki daha kötü günler gelecekmiş gibi.
Israil in isi zorlasacak gibi görünüyor.
Kara harekatina ne zaman girecek bakalim.

yazdiginin mantigini anlamaya calis
türk düsmani müslüman düsmani ortadogunun huzura kavusma düsmanisin
Nerenle okuyorsun Mrt?
Kurulu düzenimi bırakıp gidemiyorum desene açıktan. Yav çok boşsun be Mrt.

Israil Almanyamizdan, savas gemileri icin mühimmat ve Almanya Bundeswehr e kiraladigi Dronlari geri istiyor.

Nerenle okuyorsun Mrt?
Kurulu düzenimi bırakıp gidemiyorum desene açıktan. Yav çok boşsun be Mrt.

Abi su an icin Gazzeye kimse giremez ve dahasi kimse de,Gazze'den cikamaz.Ki Mavi Marmara mevzusundan sonra,degil asker gondermek,yardim gondermeye dahi yurek ister.Yahudiler arkasina,Amerika'yi almis.Son Filistinlileri yok etmek veya surmek icin,boyle bir firsati bir daha bulamazlar.

Bu ara da @Mrt tebrikler,herkesi pes ettirdiniz. : ))

Israil in isi zorlasacak gibi görünüyor.
Kara harekatina ne zaman girecek bakalim.
Suriye havalimanlarını da vurdu. Suriye’nin yada başka bir yoldan Lübnan’ın tepki göstermesi ve ABD’nin savaşa dahil olması için yapıyor olabilir Netenyahu. Krizi ne kadar derinleştirir ve genişletirse kendi sorununu başkalarının da sorunu haline getirebilir.

@Frithjof
ben kizmam küsmem darilmam
ama bunlar bellemis okadar istiyorsan git filistine yahu devletler gidemiyorki kaldi sen ben gideyim
neyi niye savunduklarinida bilmiyorlar zaten

bilmemek cok kötü

Suriye havalimanlarını da vurdu. Suriye’nin yada başka bir yoldan Lübnan’ın tepki göstermesi ve ABD’nin savaşa dahil olması için yapıyor olabilir Netenyahu. Krizi ne kadar derinleştirir ve genişletirse kendi sorununu başkalarının da sorunu haline getirebilir.

cok dogru ama bizim laz oglu akilli insallah bulur bir yolunu

Israil in yararina olmayacak, savasin genislemesi.

Geri