Haber Hamas, Gazze'den İsrail'in güneyindeki bazı bölgelere dönük operasyon başlattı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu arada TR havalimanlari Israil vatandaslari ile dolu. Hepsi yerlesir x gunde ulkeye. Malum Yahudi kokenlisi zaten cok.
senin mesajın üzerinden genel bir yorum yapayım. sosyal medyada bu yahudilerin gelmesine tepki gösteren siyasal islamcılar var. suriyelilerin ve afganlar'ın gelmesine ses çıkarmayan kişilerin yahudiler'in gelmesine tepki göstermesi : / vatan, millet hikaye.

kisa ve net siz ucmusunuz nasil ne kullaniyorsunuz yediginize ictiginize biraz dikkat edin

birincisi hamas israilin topraklarina deyil kendi topraklarina girdi
israilin isgal ettigi topraklara girdi hamas
fazla deyil kisa bir süre önce orda filistinliler yasiyordu orada filistinlilerin evi tarlasi arasasi isyerleri vardi

sözde hersey cehaletden ya
ohalde israil filistin topraklarina saldirdi ve halanda saldiriyor gazzeden toprak calmak gasp etmek icin
ohalde cahil olupda hamas israil topragina saldirdi demeyin

HAMAS KENDI TOPRAKLARINI ISGALCI ISRAILDEN KURTARMAYA CALISIYOR
BU KONU ASLINDA BUKADAR NET

papağan gibi iki kelime ezberlemişsiniz sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsunuz. onu da yarım yamalak türkçeniz ile yapıyorsunuz, bir türkçe konuşmayı öğrenin dalkavukluk yapmadan önce. onu aç gözlü dedeleri ve kendileri dolar yeşili paralara tapıp topraklarını satmadan önce düşüneceklerdi. bitmedi ağlamanız da zırlamanız da. gidin o zaman hamas kardeşleriniz ile sırt sırta savaşın burada klavye erkekliği yapacağınıza. uçak biletini alıp cebine 100 bin lira koymayan şerefsizdir. hadi bakalım görelim büzüğünün erkekliğini. tüm forumda paylaşacağım uçak bileti ve dekontun görüntüsünü.

papağan gibi iki kelime ezberlemişsiniz sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsunuz. onu da yarım yamalak türkçeniz ile yapıyorsunuz, bir türkçe konuşmayı öğrenin dalkavukluk yapmadan önce. onu aç gözlü dedeleri ve kendileri dolar yeşili paralara tapıp topraklarını satmadan önce düşüneceklerdi. bitmedi ağlamanız da zırlamanız da. gidin o zaman hamas kardeşleriniz ile sırt sırta savaşın burada klavye erkekliği yapacağınıza. uçak biletini alıp cebine 100 bin lira koymayan şerefsizdir. hadi bakalım görelim büzüğünün erkekliğini. tüm forumda paylaşacağım uçak bileti ve dekontun görüntüsünü.
Mrt için uçak parası sorun değil, gitmeye kesin gider de "kurulu düzeni" var gitmesi zor.

Mrt için uçak parası sorun değil, gitmeye kesin gider de "kurulu düzeni" var gitmesi zor.

safi rüzgar ya başka bir şey değil, adam toynakları ile yorum yazıyor, bunun yazdığı şeyleri ciddiye alıp yorum yapmak bile bizim aptallığımız.

Gitmek isteyen sektirsin gitsin kimse burda din adı altında çığırtkanlık yapmasın.
Afganı suriyelisi toplanmış Mehmetçik Gazzeye diye bağırıyor.
Garibanların kanı üzerinden siyaset yapmasın kimse.
Çok savunan varsa gitsin ya da çocuğunu göndersin.
Ümmetçilik adı altında Suriyeli Afgan ne kadar it kopuk varsa memlekete doldurdular dolduranlara ses çıkarmadılar şimdi israilliler Türkiyeye sığınıyor diyorlar.

1920 de kurulan Haganah, Türk istihbarat yardimi ile kurulmustur..o zamanki adi Zabitan Grubu bizim teskilatin, yanlis hatirlamiyorsam
Bu haganah, ingiliz mandati altinda olan filistin topraklarinda, belfour deklarasyonunda belirtildigi gibi, filistinde yer istiyordu..
Türk'ün bunlara yardim etme motivasyonu da, araplarin (bütün araplar demeyelim simdi haksizlik olmasin) Lawrenc e bel baglayip, bize sirt cevirmeleridir.
Ingiliz de o siralar, filistini teek etmek istemiyordu, belfouru takmiyordu, petrol kuyularini o cikarsa kim kontrol edecekti?
Araplari gazladi yahudilere karsi..huzursuzluk cikardi aralarinda.
Biz de ingilizin ordan siktir olup gitmesini destekliyorduk..ingilize karsi türkler de yahudi ile is birligi yapiyordu
Neysee..
Yani kurulusundan bu yana Türk ile Israil devleti müttefiktir..
Bu sarsilmaz..
Aklinizi basiniza devsirin

*haganah, yahudi Paramiliter organizasyon

senin mesajın üzerinden genel bir yorum yapayım. sosyal medyada bu yahudilerin gelmesine tepki gösteren siyasal islamcılar var. suriyelilerin ve afganlar'ın gelmesine ses çıkarmayan kişilerin yahudiler'in gelmesine tepki göstermesi : / vatan, millet hikaye.
Milyonlarca multeci gelmis varsin 1-2 milyonda yahudisi gelsin. Hem muslumanlari òldurup hemde Turkiyeye siginmalari cok iki yuzlu. Tjaaa

Putin ABD’yi suçladı: Filistin devletinin kurulması bir gereklilik​

Putin açıklamasında İsrail ve Filistin arasındaki şiddetin artmasının, Filistin’in çıkarlarını göz ardı ederek müzakereleri tekeline almaya çalışan ABD politikasının başarısızlığını gösterdiğini söyledi.

Filistin devletinin kurulmasının bir ‘gereklilik’ olduğunu söyleyen Putin “Bunun ABD’nin Ortadoğu’daki politikasının başarısızlığının canlı bir örneği olduğu konusunda pek çok kişinin benimle aynı fikirde olacağını düşünüyorum” dedi.

Putin, ABD’nin bölgede barışı tesis etmeye yönelik uluslararası çabaları ‘tekelleştirmeye’ çalıştığını söyledi ve Washington’ı her iki taraf için de kabul edilebilir uzlaşmalar aramayı ihmal etmekle suçladı.

Tele1

Putin ABD’yi suçladı: Filistin devletinin kurulması bir gereklilik​

Putin açıklamasında İsrail ve Filistin arasındaki şiddetin artmasının, Filistin’in çıkarlarını göz ardı ederek müzakereleri tekeline almaya çalışan ABD politikasının başarısızlığını gösterdiğini söyledi.

Filistin devletinin kurulmasının bir ‘gereklilik’ olduğunu söyleyen Putin “Bunun ABD’nin Ortadoğu’daki politikasının başarısızlığının canlı bir örneği olduğu konusunda pek çok kişinin benimle aynı fikirde olacağını düşünüyorum” dedi.

Putin, ABD’nin bölgede barışı tesis etmeye yönelik uluslararası çabaları ‘tekelleştirmeye’ çalıştığını söyledi ve Washington’ı her iki taraf için de kabul edilebilir uzlaşmalar aramayı ihmal etmekle suçladı.

Tele1
Filistin devletinin kurulması bir gereklilik tesbiti doğru ama Putin'de diğerleri gibi dürüst değil sadece şimdilik çıkarlarına uygun olduğu için siyasi olarak söylüyor, yoksa gerçekten Filistin'i düşündüğünden değil. La drüst kimse yok şu dünyada akskdkf

Su an Gazze de siviller var.Elektrik yok,yiyecek yok,su yok,insani hic bir yardim yok.İsrail tum imkanlariyla sehre saldiriyor.

Ortada hamas diye bir terör örgütü var, filistin yok, filistinli yok, direkt olarak terör örgütü destekliyorsunuz. Konu israilli, musevi, yahudi olmaları değil.

Zeka seviyen bu algıyı yapamadığı için konuyu chpye getiriyorsun. Haburdan chp soktu teröristleri bu ülkeye çünkü? Fetöyü de chp yerleştirdi devlet organlarına?

İflah olmaz bir cahilsin, açlıktan nefesin kokuyor hala burada 20 yıllık hükümeti savunuyorsun
Ha ha ha ha haklısın Üstadım ben ne anlarım Ya zaten laf olsun diye yazdım Kusura bakma varsa bir eminiz lütfen Dilekçe ile başvurunuz. :)

Su an Gazze de siviller var.Elektrik yok,yiyecek yok,su yok,insani hic bir yardim yok.İsrail tum imkanlariyla sehre saldiriyor.
Artı Hani o Evin evine söylediğiniz modernlik insan hakları falan filan söylemlerinin sahipleri kapıya gitmelerini söyleyip kapıyı bombalıyor Haydi buyurun buradan yakın Şimdi biz mi insanız Yoksa onlar mı insan Hadi cevap verin diye sormak gerek hepsine. Bir tane ileri zekalı demiş ki oradaki devlet değil Terör örgüttür insanları öldürüyor ulan 50 yıldır çocukları öldüren ben miydim insanları öldüren ben miydim camileri bombalayan ben miydim ve şu anda insanları öldüren ben miyim Hey Allah'ım ya boş ver ben susuyorum.!

Bu saatten sonra, bana bir kişi modern olmaktan, Uygar medeniyetten, yok İnsan haklarından söz ederse tüm küfürlerim üzerine olsun açık ve net. Hani kız seviyem ile HP'ye laf sokuyormuşum ya Hahaha İşte buna çok güldüm ya. Bugün çıkmış konuşmasında insanların öldürülmesinden çocukların öldürülmesinden terör örgütlerinden bahsediyor Yahu daha düne kadar kol kola gelip Amerika'nın önünde Vaziyet alan ben miydim? Allah bizi çok büyük bir badireden kurtarmış Kimse fark edememiş ama biz biliyoruz Allah muhafaza Eğer CHP bu iktidara gelseydi çoktan yalakaları kapısında hizaya gelip öldürülen israilliler için başsağlığı taziye ve insanın yardım için ne yapabiliriz diye pır dönüyor olurlardı. Hadi kıt zekası olan bir insanın bile anlayabileceği bir konuya Sen güzel bir açıklama yap çok bilmiş insan.

Bu saatten sonra, bana bir kişi modern olmaktan, Uygar medeniyetten, yok İnsan haklarından söz ederse tüm küfürlerim üzerine olsun açık ve net. Hani kıt zeka seviyem ile CHP'ye laf sokuyormuşum ya, Hahaha İşte buna çok güldüm ya. Bugün çıkmış konuşmasında insanların öldürülmesinden çocukların öldürülmesinden terör örgütlerinden bahsediyor. Yahu daha düne kadar kol kola gelip Amerika'nın önünde Vaziyet alan ben miydim? Allah bizi çok büyük bir badireden kurtarmış Kimse fark edememiş, ama biz biliyoruz. Allah muhafaza Eğer CHP bu iktidara gelseydi çoktan yalakaları kapısında hizaya gelip öldürülen israilliler için başsağlığı taziye ve insanıni yardım için ne yapabiliriz diye pır dönüyor olurlardı. Hadi kıt zekası olan bir insanın bile anlayabileceği bir konuya Sen güzel bir açıklama yap çok bilmiş insan.

Ama, ama bu modernliğin insanlığın alemetlerinden değilmiş yaa? Joni amca, yahudi işbirliği özgürlük getirmez mi hiç... Valla ayıp ediyorsun, güzel şeyler bedava olmaz biraz sancılı süreç bu diyip bizim ilericilere selam vermek lazım....

Kamil ağa gene her zamanki gibi sapla samanı birbirine karıştırmış. Aksini de zaten bekkemuyorum doğrusu. Tipik Kamil ağa düt nqntık ve ezber.

gec dalgani gec

elinden hic birsey gelmiyorsa kalbinden bari birseyler gelsin
hic bilmiyorsan buguz bari yap

bena düsen gazzeye gitmek deyil
bana düsen israili ve israillileri destekleyenleri lanetlemekdir
Sen melnur'u yanlış anladın lgbt'li yoldaşları ile birlikte destek yürüyüşüne katılacaklar. Sen de katılmaz mısın diye sormak istedi ancak böyle Konu açmak istedi Anlayamadın mı.

Haberleri dinliyorum radyodan Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi milliyetçiyim diyorsan sen de hayır diyeceksin diyor Hahaha. Yahu bu adamı PKK'lılar vurur Ben size söyleyeyim..!

Türk Hava Yolları, çatışmaların devam ettiği İsrail'e seferlerin durdurulduğunu açıkladı.

Sen melnur'u yanlış anladın lgbt'li yoldaşları ile birlikte destek yürüyüşüne katılacaklar. Sen de katılmaz mısın diye sormak istedi ancak böyle Konu açmak istedi Anlayamadın mı.

Haberleri dinliyorum radyodan Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi milliyetçiyim diyorsan sen de hayır diyeceksin diyor Hahaha. Yahu bu adamı PKK'lılar vurur Ben size söyleyeyim..!
Çpk güldüm ya senin bu ironine. Bayağı şakacısın ahsjdjhf

Geri