Haber Hamas, Gazze'den İsrail'in güneyindeki bazı bölgelere dönük operasyon başlattı

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ama, ama bu modernliğin insanlığın alemetlerinden değilmiş yaa? Joni amca, yahudi işbirliği özgürlük getirmez mi hiç... Valla ayıp ediyorsun, güzel şeyler bedava olmaz biraz sancılı süreç bu diyip bizim ilericilere selam vermek lazım....

Kamil agabey,dediklerinden inan hic bir sey anlamadim.

Kamil agabey,dediklerinden inan hic bir sey anlamadim.
Çok basit kardeşim. Bu platformdaki bazı üstün zekalı kişiler bazı ileri görüşlü modern Çağdaş özgürlükçü kişiler Atatürkçü kişiler diyor ya hani. Batı özgürlüğün Medeniyetin beşiği insan haklarına saygılı sevgili hümanist, Ben yıllardır bu platformdayım bir türlü bunlardan kurtulamadım Senin de başını belaya sokmamın için bunu önerdim olaya onların gözüyle Bak aman ha at gözlüğü takma gözünü Hadi Onlarınki kafasının içinde Sen gözüne takma!

Ekli dosyayı görüntüle 87740

Eli kanli katiller. Birseyleri gevelemeye gerek yok.
Daha 10 dakika önce Amerikan başkanının dediklerini Duydunuz mu? Aman Allah'ım. Ve biz hala Amerikan hayranlarını yaşatıyoruz içimizde ya çok medeni bir uygarlık olduğumuz belli zaten. Sanırım Zaten Bu Gece Son Gecem olacak bu platformda. Yok hayır asla kaçmayacağım! Medeni uygarlığın yaptığı köpek yavruları ile insan evlatlarının ayrımını Bir gün bazı ileri zekalıların da anlayacağından eminim...!

TİT, TİF ETKO nedir biliyor musunuz hiç?
Daha doğrusu hiç Duydunuz mu?

Çok basit kardeşim. Bu platformdaki bazı üstün zekalı kişiler bazı ileri görüşlü modern Çağdaş özgürlükçü kişiler Atatürkçü kişiler diyor ya hani. Batı özgürlüğün Medeniyetin beşiği insan haklarına saygılı sevgili hümanist, Ben yıllardır bu platformdayım bir türlü bunlardan kurtulamadım Senin de başını belaya sokmamın için bunu önerdim olaya onların gözüyle Bak aman ha at gözlüğü takma gözünü Hadi Onlarınki kafasının içinde Sen gözüne takma!

Daha 10 dakika önce Amerikan başkanının dediklerini Duydunuz mu? Aman Allah'ım. Ve biz hala Amerikan hayranlarını yaşatıyoruz içimizde ya çok medeni bir uygarlık olduğumuz belli zaten. Sanırım Zaten Bu Gece Son Gecem olacak bu platformda. Yok hayır asla kaçmayacağım! Medeni uygarlığın yaptığı köpek yavruları ile insan evlatlarının ayrımını Bir gün bazı ileri zekalıların da anlayacağından eminim...!

Tesekkur ederim.Bati'yi Cemil Meric,Edward Said gibi adamlardan okudugum icin,hem ikiyuzlugunu hemde self oryantalist kollektif dogu soylemlerini iyi biliyorum.

Bu ara da Hamas ateskes talep ediyor.Lakin İsrail'in pek duracagi yok gibi.Resmen bir katliam yapiliyor bolgede.

1920 de kurulan Haganah, Türk istihbarat yardimi ile kurulmustur..o zamanki adi Zabitan Grubu bizim teskilatin, yanlis hatirlamiyorsam
Bu haganah, ingiliz mandati altinda olan filistin topraklarinda, belfour deklarasyonunda belirtildigi gibi, filistinde yer istiyordu..
Türk'ün bunlara yardim etme motivasyonu da, araplarin (bütün araplar demeyelim simdi haksizlik olmasin) Lawrenc e bel baglayip, bize sirt cevirmeleridir.
Ingiliz de o siralar, filistini teek etmek istemiyordu, belfouru takmiyordu, petrol kuyularini o cikarsa kim kontrol edecekti?
Araplari gazladi yahudilere karsi..huzursuzluk cikardi aralarinda.
Biz de ingilizin ordan siktir olup gitmesini destekliyorduk..ingilize karsi türkler de yahudi ile is birligi yapiyordu
Neysee..
Yani kurulusundan bu yana Türk ile Israil devleti müttefiktir..
Bu sarsilmaz..
Aklinizi basiniza devsirin

*haganah, yahudi Paramiliter organizasyon

hakiki büyük devletler tarih yazan devletler zaman zaman devletinin cikari icin devletinin gelecegi icin bazi itifakliklari yapmak zorundadir
örnegin günümüzde ceryan eden rusya türkiye baglantisi
sanki rusya cokmu güvenilir yillar sonra rusya dönüp bize saldirmak isteye bilir

türkün türkden baska kalici samimi dostu yoktur bu nedenden türk yolu bir anönce acilmali ve dünyadaki türk devletleri bir an önce birlesmeli
bu birlesmeler olmadikca filistin ve filistin gibi bazi ülkeler herzaman zulum altinda kalacakdir

papağan gibi iki kelime ezberlemişsiniz sürekli aynı şeyi tekrarlıyorsunuz. onu da yarım yamalak türkçeniz ile yapıyorsunuz, bir türkçe konuşmayı öğrenin dalkavukluk yapmadan önce. onu aç gözlü dedeleri ve kendileri dolar yeşili paralara tapıp topraklarını satmadan önce düşüneceklerdi. bitmedi ağlamanız da zırlamanız da. gidin o zaman hamas kardeşleriniz ile sırt sırta savaşın burada klavye erkekliği yapacağınıza. uçak biletini alıp cebine 100 bin lira koymayan şerefsizdir. hadi bakalım görelim büzüğünün erkekliğini. tüm forumda paylaşacağım uçak bileti ve dekontun görüntüsünü.

okadar istiyorsan hadi atlada israile git ne pohuma bekliyon
senin gibi nankörler israile layik
dangalak suriyeliler türkiyede diye sürekli agliyordunuz
yahudiler türkiyeye akin etmeye basladi niye sesiniz cikmiyor

insanlikdan nasibini almadigin icin olabilirmi

en vahimide bazilari bu taployu görüyorlar ama algilayamiyorlar
misal @melnur gibileri

bu arada senin profil resmini caldim haberin olsun
Neyi görüyorum?
Benim profil resmim at değil. Kimin profil resmini çaldıysan haberin dahi yok ama benim olduğunu söylüyorsun.

ya sahtekar, lafa gelince mangalda kül bırakmazsın git gazze'ye savaşsana deyince ne şiş yansın ne kebap kıvırsın oryanteller gibi. ben israil'i savunmadım ki, senin terörist hamas'ı savunduğun gibi. ben niye gideyim banane ben diyorum ki ete para vermesinler yesinler birbirlerini. ben senin gibi klavye erkekliği yapmıyorum, çomarlık yapmıyorum.

ya sahtekar, lafa gelince mangalda kül bırakmazsın git gazze'ye savaşsana deyince ne şiş yansın ne kebap kıvırsın oryanteller gibi. ben israil'i savunmadım ki, senin terörist hamas'ı savunduğun gibi. ben niye gideyim banane ben diyorum ki ete para vermesinler yesinler birbirlerini. ben senin gibi klavye erkekliği yapmıyorum, çomarlık yapmıyorum.
Mrt ve türevleri düz kafa, Hamas'ı kim eleştirse Filistin karşıtı ve İsrail destekcisi oluyor. Beyinleri küçük olduğu için az kapazite ile çalışıyor ve doğru anlamıyorlar yazılanları.

Mrt ve türevleri düz kafa, Hamas'ı kim eleştirse Filistin karşıtı ve İsrail destekcisi oluyor. Beyinleri küçük olduğu için az kapazite ile çalışıyor ve doğru anlamıyorlar yazılanları.

millet mars'ta koloni hazırlığı yapıyor, bunlar orta çağ kafasıyla, terör saldırıları ile ıslak fetih rüyaları görüyor boş ver zamanını boşa harcama, istediğin kadar anlatsan da anlamaz.

Adamın bizim ülkemize layık gördüğü muamele suriyeli çöplüğü olmamız, ağlamayın diyor ahahhaha
Ulan mrt en yahudiden bile daha tehlikelisin sen .) kamilin almanya görmüş versiyonu seni .)

bak kadın ne güzel yazmış ;

Düşünsene kendi halinde bir hayatın var, bir ailen var, bir köpeğin var, anıların var, hayallerin var.. Sonra bunlar geliyor ve hepsi yok oluyor.

hakiki büyük devletler tarih yazan devletler zaman zaman devletinin cikari icin devletinin gelecegi icin bazi itifakliklari yapmak zorundadir
örnegin günümüzde ceryan eden rusya türkiye baglantisi
sanki rusya cokmu güvenilir yillar sonra rusya dönüp bize saldirmak isteye bilir

türkün türkden baska kalici samimi dostu yoktur bu nedenden türk yolu bir anönce acilmali ve dünyadaki türk devletleri bir an önce birlesmeli
bu birlesmeler olmadikca filistin ve filistin gibi bazi ülkeler herzaman zulum altinda kalacakdir
Haklisin abi

israilliler de buraya gelmeye basladi
dolduk tastik artik yer kalmadi

abi biz hicbir yabancinin burada yatili kalmasini istemiyoruz sen bunu niye anlamiyon

Geri