Onların en büyük düşmanları kendileri.bunların barış içinde yaşayacağını düşünmek ütopya zaten...... bir tarafın haritadan silinmesi lazım......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onların en büyük düşmanları kendileri.bunların barış içinde yaşayacağını düşünmek ütopya zaten...... bir tarafın haritadan silinmesi lazım......
Hiç bir şey olmaz, iki güne kalmaz tüm Gaza bombbakanır ve Hamas ateşkes ister ve dincilerede kazandık diye yutturur. Bu filmi çok seyrettik.Hamas bişeylerden güç alıp bu saldırıyı başlattı. 3. Dünya savaşının içinde gibiyiz. Bakalım neler olacak
Filistin'in en büyük düşmanı Filistinlerin kendileri. Hamas gibi salak ve örümcek kafalılara bel bağlarlarsa sonuç kaçınılmaz, sadece kaybederler.Zaten yillardir Filistini somuruyorlat. Zaman gectikce isgal edip kendi topraklarina katti serefsizler. Filistin halki malesef bu savasda yanliz. UAE bile Israile kapilarini acti.. 3x maas + cocuklarina en iyi egitim yasam vs...
Hep dedim yine diyecegim; Araplar kendi icinde boluk; kendi icinde ... hic bir arap ulkesi kalkipda bi aciklama bile yapmadi kaldiki bas kaldirip Filistinlere yardim edecekler...
NY da bile yahudiler birbirine zit dusup Israili protesto edebiliyor. Insan haklarinin cignedildigini dile getiriyor. Arap prensleride o ingiliz clubu benim bu ingiliz topragi benim diyip guclu gucune guc katiriyor. Dunya Filistini unuttu. Tek unutulan ulkede filistin degil malesef.
Benim kalbim yuregim FILISTINLE.
FREEE PALESTINE
Arap sevgisi değil din'in etkisi.twitter'a baktım da birçok ilden israil'e lanet yürüyüşleri, hamas lehine slogan videolarını gördüm. mülteci konusunda sesini çıkarmayan, terör olaylarını kanıksayan bu milletin arap sevgisi şaşırtmıyor.
Sen de büyük resim kursuna gitmelisin ismail. Umut hoca bu dersi veriyor;Amerika çoktandır zayıflıyor. Radarlara yakalanmayan destroyerler eski gemilerinin yerini alacaktı ki, sadece biri üretildi, geriye kalan 49'u iptal edildi. Bu da sonun başlangıcında olduklarını gösteren ilk belirgiydi. İsrail'e ayırabilecek kaynakları yok artık.
Asıl etkiyi Arap ülkeleri üzerinde göreceğiz. İngilizlerin atadığı Kral aileleri önümüzdeki 10-15 yıl içinde Amerika'ya veya Avrupa'ya göç edebilirler. Suudi Arabistan ileride Demokratik Arabistan olarak adını değiştirebilir.
Arap baharı yeniden ateşlenebilir.

doğu türkistan'da o din geçerli değil mi? arap sevgisi bu.Arap sevgisi değil din'in etkisi.
Adamın birisi de rehin alınan kadınlar için savaş ganimeti demiş. Dinen sakıncası yoktur demiş. Bu nasıl?Olm bu arapcılık hakikaten şizofreni gibi bişey lan. Adamın biri "İsrail'de kadınlar da askere gider. Dolayısı ile İsrail'de sivil halk diye bişey yoktur. Yani hiç bir sivil öldürülmedi" demiş
Nasıl ama?
O bölge Türkiye'ye çok uzak fazla getirisi yok seçimlerde. Müslüman olmayan Araplar'da var, o bahsettiğin kesim asla o Araplar için sesini çıkartmazlar. "Arap sevgisi" de din etkisinden.doğu türkistan'da o din geçerli değil mi? arap sevgisi bu.
Onu diyen normal müslüm. Kendi ekosistemi içinde haklı adam. Çünkü aklen, ahlaken, insanen demiyo. Dinen diyoAdamın birisi de rehin alınan kadınlar için savaş ganimeti demiş. Dinen sakıncası yoktur demiş. Bu nasıl?
konsolosluk önünde mehmetçik sloganları eski. birkaç yıl öncesinin videosu. yenisini çekerler ama merak etme, severler böyle işleri.Ortalık fena karışmış konuya tamamen Fransız yerli yabancı açılan postlara biraz bakayım dedim herkes anket açmış hangi taraftasınız diye sanki futbol maçı gibi
Bizim pembe dötlü siyasal islamcılar konsolosluk basmış “ Mehmetçik Kudüs’e diye “ kendileri gidip destek olsunlar Filistin’e bana göre hiçbir sakıncası yok yarın reisleri bana mı sordunuz diyebilir onu da dikkate alsınlar
Azerbaycan bile hamasın sivillere saldırısından dolayı İsrail’e destek verdiğini açıklamış okuduğum kaynak ne kadar güvenilir bilemiyorum ama bir görüntü gördüm içler acısıydı öldürdükleri bir kadın İsrailli bir sivil mi alman bir turist mi bilmiyorum ama inandığınız din’e yakışan bir görüntü mü asla değil allahu ekber nidalarıyla pikabın arkasında dolaştırmak