Haber Halka Arza Açılacak Şirketler (Genel)

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bu halka arzlar artık küçük yatırımcıları korkutmuyor mu ?????
Mesele korkutup korkutmaması değil. Sadece seçici olmak gerekli. Armada halka arzı pahalı. Çarpanları yüksek. Kurumsal satışı da fazla. İlk günden yoğun satış baskısı olur. Baskıyı almaya değecek bir şirket olduğu kanaatinde değilim ama tabiki piyasa en iyisini bilir. Şahsen katılmıyorum.

Berbat bir gün olacak diye sanıyorum. Gap’lı düşeceğiz herhalde

Borsaya %50'ye yakın zararla vedalaştım. Bütün zararımla kripto dünyasına yatırım yaptım ve kazanıyorum birazcık. Zararımı kapatıp enflasyonu yeneceğim diye düşünüyorum. Altı hanelerden yedi hanelere çıktığımı da yazarım buraya umarım.

Bilançoların çoğu geliyor bu akşam, terste kalan var mı? Konsolide olanlar için de son tarih 11/03

Son düzenleme:
Tepkiler ayyuka çıkınca spk olaya el atmaya başladı. Ama bu diğerlerine göre küçükbaş. Muhtemelen bir şey de çıkmaz;

biraz durukan vardı
bu boktan piyasada artıya geçmiş
yarın satarım gibime geliyor

biraz durukan vardı
bu boktan piyasada artıya geçmiş
yarın satarım gibime geliyor
Güzel kapatmış. Direnci hacimli geçmiş. Vermeye niyetliysen sabah coşkusu olması muhtemel. o ara verilebilir. Ama içerde oyuncu var. Oyak ve Bulls üzerinden mal toplanmış. Adamların niyeti bilinmez. Belki aşağı vururlar belki de proje başlatıp sürerler. Doyduğun yerde kalkmak düşer bizim gibilere. Trend sürmek istersen stop 18.90.

Dofa sokumlu bir arz gibi duruyor xd 5 yıl içinde böyle bir şirket olmayacak bence. Ya da her sene bedelli görür patronun cebini doldururuz… misss

Arf Bio Yenilenebilir Enerji halka arz oluyor.
#ARFYE
Talep Toplama Tarihleri: 25-26 Aralık
Fiyat: ₺19,50
Satılacak Lot: 47.000.000
Halka Arz Büyüklüğü: ₺916.500.000
Dağıtım Yöntemi: Bireysele Eşit

Z GYO halka arz oluyor. #ZGYO
Talep Toplama Tarihleri: 7-9 Ocak
Fiyat: ₺9,77
Satılacak Lot: 84.500.000
Halka Arz Büyüklüğü: ₺825.565.000
Dağıtım Yöntemi: Bireysele Eşit