Plesk
Elmas Üye
@No Pasaran darphane altın sertifikası hakkında ne düşünüyorsun. araştırmışsındır sen.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne gerek var. Normal altın hangi ihtiyacını karşılamadi ki darphaneye göz diktin@No Pasaran darphane altın sertifikası hakkında ne düşünüyorsun. araştırmışsındır sen.
normal altından şaşmam da bunu da merak ettim.Ne gerek var. Normal altın hangi ihtiyacını karşılamadi ki darphaneye göz diktin
Abi salak bişey bu. Kafasına göre grafiği var. altın yükseliyor bu düşüyor bazen.normal altından şaşmam da bunu da merak ettim.
Takip edebiliyorsan güzel bir uygulama. Ama Kapalıçarşı’daki fiyatlar ile bazen makas oluşabiliyor. Alırken ve satarken dikkatli olmak gerekiyor. Kısa-orta vade için, al-sat yapıyorsan iyi bir uygulama. Komisyonlar çok uygun. Stopaj yok. Ama uzun vade tutuyorsan(ki zaten kısa ve orta vade için fiziki altın almak çok mantıklı değil) ve saklama problemin yoksa uygulamaya pek gerek yok, fiziki de olabilir. Ben hiç alıp satmadım. Ama belki başka zaman. Endeks 8700-8800 bandında biste ağırlık verdim, pozisyon artırdım. Dibi gördük diye düşündürüyorum, ters köşe olmayız umarım : dd@No Pasaran darphane altın sertifikası hakkında ne düşünüyorsun. araştırmışsındır sen.
Abi bakış açına bağlı o. Bazen düşüyor olabilir ama bazen yükseliyor da. Örneğin şu an kapalı çarşı fiyatı ile arasında 200 lira civarında fark var ve daha pahalı. Elinde altıns1 bulunan adam için çok iyi, daha yüksekten satabiliyor. Veya düşüyorsa da daha ucuzdan alabilir. Sonuçta o makas bir şekilde kapanacak, öyle yada böyle dengeye ulaşacak. Ben pek takip emiyor veya alıp satmıyorum ama sanırım piyasada belirsizliğin yoğun olduğu zamanlarda bu makas oluyor. BİST’in sert düşeceği, shortların piyasayı silip süpürdüğü ortamlarda stop olanların önemli bir kısmı parayı altıns1’e park ediyor. BİST’in dibi gördüğünü ve döneceklerini anladıklarında da satıp tekrara yüksek getiri getirebileceğini düşündükleri hisse senetlerine geçiyorlar. Aradaki makasın oluşma sebeplerinden biri bu olabilir. Başka sebep varsa bilmiyorum.Abi salak bişey bu. Kafasına göre grafiği var. altın yükseliyor bu düşüyor bazen.
Maksat komisyon yada makassa, onsla paha biçilen coinler var. Birebir. Yedi yirmidört.Abi bakış açına bağlı o. Bazen düşüyor olabilir ama bazen yükseliyor da. Örneğin şu an kapalı çarşı fiyatı ile arasında 200 lira civarında fark var ve daha pahalı. Elinde altıns1 bulunan adam için çok iyi, daha yüksekten satabiliyor. Veya düşüyorsa da daha ucuzdan alabilir. Sonuçta o makas bir şekilde kapanacak, öyle yada böyle dengeye ulaşacak. Ben pek takip emiyor veya alıp satmıyorum ama sanırım piyasada belirsizliğin yoğun olduğu zamanlarda bu makas oluyor. BİST’in sert düşeceği, shortların piyasayı silip süpürdüğü ortamlarda stop olanların önemli bir kısmı parayı altıns1’e park ediyor. BİST’in dibi gördüğünü ve döneceklerini anladıklarında da satıp tekrara yüksek getiri getirebileceğini düşündükleri hisse senetlerine geçiyorlar. Aradaki makasın oluşma sebeplerinden biri bu olabilir. Başka sebep varsa bilmiyorum.
Bu halka arzlar artık küçük yatırımcıları korkutmuyor mu ?????Buna katılmayacağım. Pahalı bir arz.
Armada Gıda halka arz oluyor. #ARMGD
Talep Toplama Tarihleri: 25-27 Aralık
Fiyat: ₺40,00
Satılacak Lot: 54.996.000
Halka Arz Büyüklüğü: ₺2.199.840.000
Dağıtım Yöntemi: Bireysele Eşit
Ekli dosyayı görüntüle 104007
küçük yatırımcı kim oluyo 500-1000 tl atanlar mıBu halka arzlar artık küçük yatırımcıları korkutmuyor mu ?????
Yok milyonlar yatırmıyorsan veya milyarlar bsjdkdkdkkdkdkdk heralde yani bence hdkdkdkkdküçük yatırımcı kim oluyo 500-1000 tl atanlar mı
ad.fçhjad.fkhadfhkYok milyonlar yatırmıyorsan veya milyarlar bsjdkdkdkkdkdkdk heralde yani bence hdkdkdkkd
Neyse ben küçük yatırımcıyım xd 100 tl attım bakalım hsjdjdjjddk
Garanti bankasına yatırım yap??? YTDad.fçhjad.fkhadfhk
risk bana göre değil ben yatırımcı olamam
benim olayım garanti