Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaç lot girelim ;ddRönesans alın aldırın xjdjdj
Aldık Reyhan hanımcım merak etmeyin ahahaRönesans alın aldırın xjdjdj
Ben 7 lot aldım 1000 TL yeter hemen çıkalım bundan xjxdxjKaç lot girelim ;dd
İzahnamesini okumadım. Hiçbir GYO’nun izahnamesini de okumuyorum zaten. Ama millete de hak veriyorum. Kimin parayı nerede kullanacağına değil alacağı birkaç tavana bakıyor. Hisse ilk günden bile düşürebilir. İskonto bile uygulamamış. Şahsen henüz katılmadım. Katılmayı da düşünmüyorum.Şirket halka arz olurken "borcum var, üç inşaat projem yarım kaldı, halka arzdan gelen parayla onu tamamlayacam inşallah" demiş. Siz de hissesini mi almak için sıraya girdiniz? Eskiden böyle yapmazdınız siz.
10.000 olmadı ama 9900’ü test etti. Hisse bazlı zararda olan var mı?ABD borsalarında büyük hareketlenmeler var. Piyasalar alış tarafında. Tesla bilanço açıkladı. Bugün Boeing ve Meta, yarın ise Microsoft ve Google açıklayacak. Gelecek olan bilançolar bizim borsamızı da etkileyebilir. Dün Tesla beklenti altı bilanço getirmesine rağmen Elon’un açıklamaları ile hisseyi %10’dan fazla yukarı zıplattı. Bizim için de 10.000 seviyesini test etmek için güzel bir ortam oluşabilir. Bakalım ne gelecek…