Haber Halka Arza Açılacak Şirketler (Genel)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Açıklama yapacakmısın Borsa yatırımcısı
Bir düzeltme gelmemesi mümkün mü. Alırsınız sonra yine. Ha ben longcuyum dersin. Alttan da alacak naktim var dersin düşünce yine alırsın bişey diyemem. Ama şahsen ben altında veya kriptoda bekleme taraftarıyım. Piyasada ucuz olan alınır. Şu an en ucuz şey dolar.

Oba makarna arzı sonuçlandı. Kişi başı maksimum 15 lot düşüyor.

Bir düzeltme gelmemesi mümkün mü. Alırsınız sonra yine. Ha ben longcuyum dersin. Alttan da alacak naktim var dersin düşünce yine alırsın bişey diyemem. Ama şahsen ben altında veya kriptoda bekleme taraftarıyım. Piyasada ucuz olan alınır. Şu an en ucuz şey dolar.
Yav gören de tarla alıyoruz zannedecek. Altı üstü 300-500 liralık halka arzlar işte : ddd

4600’den doco demiştim, min yaz sonuna kadar. limak da emir girmeye başlayabilirsiniz.
Ytd :dd
Bro bu Artemis’de kurumsal satış olmamış dikkat ettin mi? Adam başı 10 lot düşse; bofa’ya da 10 verirler sana da. Tahta yapıcı olmayacağı için uzun bir tavan serisi olabilmesi mümkün olabilir mi? Endeksin realizasyonu nedeniyle erken bir kırılım olursa ne dersin? Aynısı tarkim’de yaşanmıştı

Bro bu Artemis’de kurumsal satış olmamış dikkat ettin mi? Adam başı 10 lot düşse; bofa’ya da 10 verirler sana da. Tahta yapıcı olmayacağı için uzun bir tavan serisi olabilmesi mümkün olabilir mi? Endeksin realizasyonu nedeniyle erken bir kırılım olursa ne dersin? Aynısı tarkim’de yaşanmıştı
kankim tarkimin dinamikleri biraz farklıydı. Bir de zaten kolakasyon emir giriyorlar, anında tahtalanbilir ona çok takılma. Sahipli tahta iyidir hep :d

Halka arzlar popülaritesini kaybetti gibi ama denenbilir bu arada yine de

Patek daha ne kadar gidecek acaba. Halka arzlar artik eski tadi vermese de ben hala hepsini aliyorum. Bagimlilik yapmis bir kere. Ben de karma gibi dustugu zaman tekrar mogan eklemeyi dusunuyorum. Limak da ekleyebilirim.

Patek daha ne kadar gidecek acaba. Halka arzlar artik eski tadi vermese de ben hala hepsini aliyorum. Bagimlilik yapmis bir kere. Ben de karma gibi dustugu zaman tekrar mogan eklemeyi dusunuyorum. Limak da ekleyebilirim.
Sabah kısa süreli tavan bozdu, 1 dk filan sürdü sürmedi. Geri kapattılar

Sabah kısa süreli tavan bozdu, 1 dk filan sürdü sürmedi. Geri kapattılar
Bir kere bir hissede boyle tavandan bozdugunda alim yaptim. Onda da cok zarar ettim zararla ciktim bdndnd. Alim yaptigimin ertesi gununden itibaren gunlerce taban gitti. Ins yine basima gelmez amin..

Bir kere bir hissede boyle tavandan bozdugunda alim yaptim. Onda da cok zarar ettim zararla ciktim bdndnd. Alim yaptigimin ertesi gununden itibaren gunlerce taban gitti. Ins yine basima gelmez amin..
Patek’in halka arzına katılmadım ben. 250 fk ile arz olmuş, borçlu ve finansalları kötü diye. İzahnamesini okumuştum. Tabgd arzını yaşadıktan sonra vereceği 500-1000 lirasına da lanet olsun dedim. Borçlu şirketin borcunu ödemek için sıraya girmiş biri gibi hissetmiştim kendimi. Çok içerlemiştim : ddd Ama şirket kap attı 3-4 gün önce. Hikayesi olan bir kap hem de. İnsansız helikopter işi filan. Dün akşam da bu iş için ilgili şirketin bilmem %kaçını 500 milyon tl civarında bir rakamla alacaklarını söylemişlerdi. Bana kalırsa bu kadar yürümesinin sebebi hem XBLSM endeksinin uçması hem de son attığı kap. Yine de bu finansallarla kırsa bile girmem ben. Ki nitekim sabah gördüm, şeytan dürttü ama vazgeçtim : dd
Eğer denemek istiyorsan şu an xblsm endeksinin içinden geçiyorlar. Kağıttaki lotlar da %50’ye yakın el değiştirdi. Her an bozabilir : dd

Son düzenleme:
Geri