Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Almıyorum artık sıkıldım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben alırım canım yerine:pAlmıyorum artık sıkıldım..
Zengin olunca beni görürsün.. :dben alırım canım yerine:p
:=) inşallahZengin olunca beni görürsün.. :d

sabah sabah bloomberg ht gibi gözünü borsayla açman… bu sene ikizlerin senesi diye boşa demediler, gönlünün bütün efendileri bir bir… <3Uzun zamandir mogani bekliyordum. Geldi gonlumun efendisi.
Bu sene ikizler cok para kazanacak sozunu duydugumdan beri her seyi ve herkesi dolar isareti olarak goruyorum hsjsj. Gonlumun efendisi no;1 geldi sira ikincide.. askimsuyun tum gonul efendilerine sesleniyorum.KAMON!sabah sabah bloomberg ht gibi gözünü borsayla açman… bu sene ikizlerin senesi diye boşa demediler, gönlünün bütün efendileri bir bir… <3
ben aşırı gelenekselim bunda da… geçen oba makarna muhabbeti oldu, düşündüm ve yemek için bile oba makarna almıyorum neden hissesini alayım dedim, çıkışa bastım ama hallediyoruz… belki yatırım gücünden faydalanırım <3Bu sene ikizler cok para kazanacak sozunu duydugumdan beri her seyi ve herkesi dolar isareti olarak goruyorum hsjsj. Gonlumun efendisi no;1 geldi sira ikincide.. askimsuyun tum gonul efendilerine sesleniyorum.KAMON!
Açıklama yapacakmısın Borsa yatırımcısı... Bırakın şimdi arz marz sırası değil. Hepsini satın. Evet. Ful çıkın.