Haber Halka Arza Açılacak Şirketler (Genel)

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Borsanın ağır abisi #eregl bok gibi bilanço getirdi. Beklenti de bu yönde olduğu için sert bir düşüş beklemiyorum şahsen. Zaten buna göre fiyatlamıştı kendisini. Sen ne dersin @Borsa yatırımcısı

IMG_2441.jpeg

SPK, Mogan Enerji ve Artemis Halı’nın Halka Arzlarını Onayladı.
IMG_2442.jpeg

Borsaya girmeyi planlıyorum hazır mısınız tepetaklak olmasına nsnsns en son bitcoine tam girecektim tepetaklak olmuştu…

Bilanço Tarihleri

26.02.24 #otkar

28.02.24 #froto

29.02.24 #vesbe #kboru

01.03. #thyao #ykbnk #arclk #brsan

04.03.24 #tuprs #aygz

05.03.24 #aksen

06.03.24 #aefes #enkaı

07.03.24 #tkfen

11.03.24 #bimas #vestl #ulker

14.03.24 #mavı

15.03.24 #kchol #doas

20.03.24 #tcell #tknsa

02.04.24 #sahol

09.05.24 #kozal #ıpeke #kozaa

... Bırakın şimdi arz marz sırası değil. Hepsini satın. Evet. Ful çıkın.

sabah sabah bloomberg ht gibi gözünü borsayla açman… bu sene ikizlerin senesi diye boşa demediler, gönlünün bütün efendileri bir bir… <3
Bu sene ikizler cok para kazanacak sozunu duydugumdan beri her seyi ve herkesi dolar isareti olarak goruyorum hsjsj. Gonlumun efendisi no;1 geldi sira ikincide.. askimsuyun tum gonul efendilerine sesleniyorum.KAMON!

Bu sene ikizler cok para kazanacak sozunu duydugumdan beri her seyi ve herkesi dolar isareti olarak goruyorum hsjsj. Gonlumun efendisi no;1 geldi sira ikincide.. askimsuyun tum gonul efendilerine sesleniyorum.KAMON!
ben aşırı gelenekselim bunda da… geçen oba makarna muhabbeti oldu, düşündüm ve yemek için bile oba makarna almıyorum neden hissesini alayım dedim, çıkışa bastım ama hallediyoruz… belki yatırım gücünden faydalanırım <3

Geri