Haber Halka Arza Açılacak Şirketler (Genel)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
4. Çeyrek Bilanço Tarihleri Kesinleşen Şirketler

29 Ocak: #GARAN
31 Ocak: #KTLEV
1 Şubat: #AKBNK
7 Şubat: #TOASA
15 Şubat: #AKSA
29 Şubat: #VESBE
1 Mart: #THYAO
2 Mart: #YKBNK
5 Mart: #AKSEN
6 Mart: #AEFES
11 Mart: #BIMAS, #VESTL, #ULKER
14 Mart: #MAVI
15 Mart: #DOAS

1705497563743.png

Bu son halka arzlar niye bu aralar bu kadar uçuyor?

Ekli dosyayı görüntüle 91280

Bu son halka arzlar niye bu aralar bu kadar uçuyor?
Teknik ve takas olarak durumlarını bilmiyorum. Avpgy ve surgy zaten halka arz değerlerinin altında seyrediyor hala. Fiyat tespit raporuna göre ya pahalı arz edilmiş yada ilk günden acemileri panikletmek için düşürülmüş gereksiz/anlamsız iki gyo’ydu. genele baktığımızda hala eksideler.

Kboru iyi denebilecek birkaç kap attı. Şirket, fabrikası, faaliyetleri vs her şeyi muazzam. Tanıtım videosunda kendisini çok iyi anlatmış. 3 haneleri görür mü bilmem ama son iş ilişkileri bihayli iyi. İyi yükseldi.

Diğerlerini bilmiyorum. Ama benim genel görüşüm borsanın kendisini hem dolar hem de yeni yıl zamları/enflasyon rakamları ve seçim sonrası için yavaş yavaş kendisini fiyatlamaya çalıştığı yönünde. Herkes seçim sonrasında borsa yükselecek diye düşünüyor ama borsa yapıcıları da keriz değil. O zamana kadar kendisini büyük oranda fiyatlamış olur.

Haber - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 17 Türk bankasının kredi notu görünümlerini "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.

SPK Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ ve Bor Şeker AŞ 'nin halka arz onayını verdi.

IMG_2045.jpeg

TTRAK FROTO ve 3-4 enerji şirketine at milyonu seneye bugün enflasyondan bir kat karlı çıkarsın.

ytd.

ayrıca borsaya unutabileceğiniz paralar atın sürekli hisse alıp satmak riskli olabilir bilmeyenler için

ytd.

#PATEK (Pasifik Teknoloji Halka Arz Bilgileri)
6-7 Şubat tarihlerinde 35 TL fiyat ile Toplam 27 Milyon lot satılacak.

%70 i Bireysele tahsis edildi. (18.900.000 lot) 2 Milyon kişi katılırsa kişi başı ancak 10 lot düşer.

Parayı ne yapacak diye bakınca:
%45 Yatırıma kullanılacak
%35 Ar-Ge ye ayrılacak
%20 İşletme sermayesi yapılacak.

Şirket 1 yıl boyunca sermaye artırımı yapamayacak ve şirket ortakları 1 yıl pay satışı yapamayacak. Fiyat istikrarı ise planlanmaktadır. Bu bir garanti anlamına gelmiyor.

Buradaki F/K’yı nasıl yorumlamak gerekir acaba, bilen arkadaşlar cevaplasın pls;

IMG_2090.jpeg

Gaye hanim nereye, napiyorsunuz hanimefendi, geri donunnn..

SPK, Limak Çimento’nun Halka Arzını Onayladı
Ekli dosyayı görüntüle 92211
Fiyatı: 16.20₺

Lot sayısı: 155.930.000 Adet
Bireysele Eşit
Arz Büyüklüğü: 2.526.066.000₺

Türkiye’nin en büyük üçüncü çimento üreticisi olan Limak Çimento, halka arz geliri ile Diyarbakır Ergani Çimento Fabrika’sının %100’ünü satın alacak. Ergani’deki yatırımın 10 milyon dolar olduğu söyleniyor.

Limak Çimento Talep Toplama Tarihleri

14-15-16 Şubat 2024

• Beğen
Tepkiler: ne
Yatırdım ve unutacağım parayı 1 sene sonra zengin olursam forumu satın alırım Sjsssj

Patek ve Borsk’ya katılmadım. Bunun izahnamesini okuduktan sonra karar vereceğim.

Ben ikisinden aldım patek 8 lot vermiş Limağı bekliyorum

Geri