Haber Halka Arza Açılacak Şirketler (Genel)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
çok sağlam hisse diyorlar. aşırı şiştiğinden bu karları görmeden elden çıkarmak istedim birkaç kez, çıkartamadım : /
yıl sonuna kadar daha çok toplarız halka arz.
Açıkçası faaliyet raporunu görmedim, bilançosuna dair bilgim yok. Portföyümde 4-5 kâğıt var altı üstü. Onlar da okuyup bakıp beğendiklerim. 500 tane firma var hangi birine bakılabilir ki zaten… ama bildiğim bist içinde bulunduğu alanda tek. gün içinde millet dökmek için hisseyi tabana vurdular, döktükten sonra tavana. Yükselip düşmesinin matematiksel bir yanı yok artık. Tahtacının canı ne isterse onu yapar. Trade işlemler bizim gibileri aşar. Takip de edemeyiz. Hissenin kalıp kalmaması senin ne aradığına bağlı.

Bugün birkısmını elden çıkarıp Borusan’a ağırlık verdim. Son 2 ayda %50 civarında kar ettiğim birkaç firmaydı sattıklarım. Kocaer, Sayas gibi. İki firmayı da hala beğeniyorum. Ama Borusan’ın bilançosu ve faaliyet raporu beni büyülüyor. 1 aydır yarın düşsün alacağım diye diye fiyatı 500 den 800 e çıktı, en son lanet olsun dedim girdim. : ddd Başka bir portföyümde çimsa var. Maliyetim yüksek değil ama 20 gündür yerinde sayması can sıkıyor. Uzun vadeci değilim, kısa ve orta vadede bakıyorum hep. GYO’lardan da uzak duruyorum. Yatırım tavsiyesi değildir söylediklerim. : ddd
3 günde +%25 civarı
Borusan :emoji_rocket:

IMG_0417.jpeg

2 yeni halka arza daha onay geldi;

IMG_0431.jpeg

#TABGD En Büyük Arzlardan Biri -TAB Gıda Halka Arz Bilgilendirmesi

Hisse Kodu: TABGD
Toplam Lot: 52.500.000 Lot
Fiyat: ₺130
Toplam Arz Büyüklüğü: ₺6.825.000.000
Fiyat İstikrarı Planlanıyor
Dağıtım: Bireysele Eşit Dağıtım

Fon Kullanım Yerleri:
%42 Yatırım Finansmanı
%23 Yenilenebilir Enerji Yatırımları
%20 Finansal Borçluluk Seviyesinin Azaltılması
%15 Dijitalleşme Ve Teknoloji Yatırımları

IMG_0432.jpeg

TAB Gıda'nın Türkiye genelinde toplam 1468 şubesi vardır.

Geri