W
Elmas Üye
Konudan hicbirsey anlamadigim gibi herkes finans uzmani burada onu fark ettim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O ne demekGs bile halka arz paylaşıyor. Vay ben öleyim… skljsk
Ahhahaha fazla paranı nereye koyuyorsun lülü :dKonudan hicbirsey anlamadigim gibi herkes finans uzmani burada onu fark ettim
O ne demek
E sponsoru, yapacak tabi reklamını ahhahaGs Resmi X hesabindan Sixt rente car'in bir alt sirketinin arz olacagini duyurdu.Aslan paranin kokusunu aldi galiba. : )
O ne demek
Ahhahaha fazla paranı nereye koyuyorsun lülü :d
Bankada birikiyor sonra arsa daire filan aliyorum :dO ne demek
Ahhahaha fazla paranı nereye koyuyorsun lülü :d
Tebrik etmişler sponsorlarını ne güzel 3 )
Bu fakirler de 5-10euroyu 2 haftada 20 euro yapıp seviniyor..Bankada birikiyor sonra arsa daire filan aliyorum :d
Açıkçası faaliyet raporunu görmedim, bilançosuna dair bilgim yok. Portföyümde 4-5 kâğıt var altı üstü. Onlar da okuyup bakıp beğendiklerim. 500 tane firma var hangi birine bakılabilir ki zaten… ama bildiğim bist içinde bulunduğu alanda tek. gün içinde millet dökmek için hisseyi tabana vurdular, döktükten sonra tavana. Yükselip düşmesinin matematiksel bir yanı yok artık. Tahtacının canı ne isterse onu yapar. Trade işlemler bizim gibileri aşar. Takip de edemeyiz. Hissenin kalıp kalmaması senin ne aradığına bağlı.çok sağlam hisse diyorlar. aşırı şiştiğinden bu karları görmeden elden çıkarmak istedim birkaç kez, çıkartamadım : /
yıl sonuna kadar daha çok toplarız halka arz.
3 günde +%25 civarıBugün birkısmını elden çıkarıp Borusan’a ağırlık verdim. Son 2 ayda %50 civarında kar ettiğim birkaç firmaydı sattıklarım. Kocaer, Sayas gibi. İki firmayı da hala beğeniyorum. Ama Borusan’ın bilançosu ve faaliyet raporu beni büyülüyor. 1 aydır yarın düşsün alacağım diye diye fiyatı 500 den 800 e çıktı, en son lanet olsun dedim girdim. : ddd Başka bir portföyümde çimsa var. Maliyetim yüksek değil ama 20 gündür yerinde sayması can sıkıyor. Uzun vadeci değilim, kısa ve orta vadede bakıyorum hep. GYO’lardan da uzak duruyorum. Yatırım tavsiyesi değildir söylediklerim. : ddd

Nasi guzel acti ama nasi guzel 10 diye pirildiyor oradan gadasini aldigim…Ismarlamam bir sey suan.. 140lara gelirse belki ismarlarim..Gesan direkt tavan açtı @juju . Foruma ne ısmarlayacaksın?
Dediğimi aldın mı tavan yine :dNasi guzel acti ama nasi guzel 10 diye pirildiyor oradan gadasini aldigim…Ismarlamam bir sey suan.. 140lara gelirse belki ismarlarim..
Ver bana 1m € seni zengin edeyim 2024 sonuna kadar .) %20si benim.nasil birseyse bende alayim istahimi kabartiyorsunuz arkadaslar.... Para parayi cekermis hem...
en fazla 1000 bu tur riskli seyler gozumu korkutur...Ver bana 1m € seni zengin edeyim 2024 sonuna kadar .) %20si benim.
Ya ben varım, ne riski…en fazla 1000 bu tur riskli seyler gozumu korkutur...

Hani neredesin? Taktik ver taktik.Ya ben varım, ne riski…