aegishjalmur
Platin Üye
Bir tanesi var sene sonuna min 2x…bi tane var da artırsam mı bilemedim. korkuyorum aeg... anlıyor musun..![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir tanesi var sene sonuna min 2x…bi tane var da artırsam mı bilemedim. korkuyorum aeg... anlıyor musun..![]()
Cimsa mi diyecegim ama surekli dusuyor.Bir tanesi var sene sonuna min 2x…
Lanet olasi kuzu gyo beni cok uzdu. O yuzden gyolardan uzak duruyorum. Enerji disinda bir de savunma sanayi var. bence onlar da guzel. Yine de bilmiyorum tabi. Biraz hislerimle hareket ediyorum:dBenim de sorunum bu. Ya direkt enerji yada dolaylı yoldan enerjiye bağlı sektörlerdeyim. Portföyü çeşitlendirmek gerekiyor. Sektör krize girse bile diğerleri amorti edebilmeli. Hoş gerçi 4-5 firma var portföyümde.
650 ortalamam olan bir tahta, daha fazla vermeyim tüyo :dCimsa mi diyecegim ama surekli dusuyor.
Lanet olasi kuzu gyo beni cok uzdu. O yuzden gyolardan uzak duruyorum. Enerji disinda bir de savunma sanayi var. bence onlar da guzel. Yine de bilmiyorum tabi. Biraz hislerimle hareket ediyorum:d
Bugün birkısmını elden çıkarıp Borusan’a ağırlık verdim. Son 2 ayda %50 civarında kar ettiğim birkaç firmaydı sattıklarım. Kocaer, Sayas gibi. İki firmayı da hala beğeniyorum. Ama Borusan’ın bilançosu ve faaliyet raporu beni büyülüyor. 1 aydır yarın düşsün alacağım diye diye fiyatı 500 den 800 e çıktı, en son lanet olsun dedim girdim. : ddd Başka bir portföyümde çimsa var. Maliyetim yüksek değil ama 20 gündür yerinde sayması can sıkıyor. Uzun vadeci değilim, kısa ve orta vadede bakıyorum hep. GYO’lardan da uzak duruyorum. Yatırım tavsiyesi değildir söylediklerim. : dddCimsa mi diyecegim ama surekli dusuyor.
Lanet olasi kuzu gyo beni cok uzdu. O yuzden gyolardan uzak duruyorum. Enerji disinda bir de savunma sanayi var. bence onlar da guzel. Yine de bilmiyorum tabi. Biraz hislerimle hareket ediyorum:d
Tamam tamam anladim. Daha once soylemistin bana o sanirim..:d o daha artar mi ya. Yarin colugu cocugu satip alayim bari nsjsj.650 ortalamam olan bir tahta, daha fazla vermeyim tüyo :d
Tedbirli gir ama hala girilebilir, daha bölünme yok, yasa yok, iş yok. Lotu az, bazen üzüyor bazen sevindiriyor dhdjdjjd şimdilik böyle, 2 hedef koy; önce yıl sonu, sonra 6 ayTamam tamam anladim. Daha once soylemistin bana o sanirim..:d o daha artar mi ya. Yarin colugu cocugu satip alayim bari nsjsj.
en son kredili işlemlere gidip batacağım.. planım bu.Tedbirli gir ama hala girilebilir, daha bölünme yok, yasa yok, iş yok. Lotu az, bazen üzüyor bazen sevindiriyor dhdjdjjd şimdilik böyle, 2 hedef koy; önce yıl sonu, sonra 6 ay
Ben hiç bulaşmadım hayatımda hahaen son kredili işlemlere gidip batacağım.. planım bu.
Bana 6 vermiş..Dofer 5 lot verdi bana, haha. 2 paket sigara etmiyor : dd
Sizlere ne düştü bakiyim : d
Ekli dosyayı görüntüle 87755
Haddinden fazla şişti. Prensip olarak düşükken almadığım bir şeyi yüksekken almıyorum. Ben erken sattım. Taten’deki gibi dökerler diye düşündüm. Yanıldım. Parasında gözüm yoktu aslında, sadece o an ucuz bulduğum bir kağıda daha fazla ekleme yapmak için satmıştım. Batsa da satmam artık halka arzları.bu tarkim hakkında ne düşünüyorsun no pasaran. %543 oldu, üzerinde tedbirler devam ediyor.
çok sağlam hisse diyorlar. aşırı şiştiğinden bu karları görmeden elden çıkarmak istedim birkaç kez, çıkartamadım : /Haddinden fazla şişti. Prensip olarak düşükken almadığım bir şeyi yüksekken almıyorum. Ben erken sattım. Taten’deki gibi dökerler diye düşündüm. Yanıldım. Parasında gözüm yoktu aslında, sadece o an ucuz bulduğum bir kağıda daha fazla ekleme yapmak için satmıştım. Batsa da satmam artık halka arzları.