Kız sen ne biçim görümcesinhahahha öyle yapamam ki herkesin yeri belli bizde gelin bile yerini vermiyor kimseye dmfdklfkld
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kız sen ne biçim görümcesinhahahha öyle yapamam ki herkesin yeri belli bizde gelin bile yerini vermiyor kimseye dmfdklfkld
bal gibi görümceyim...Kız sen ne biçim görümcesin
Yorumuna şaşırdım çünkü serpme kahvaltı bile olsa herkes kendi önüne yiyeceği kadarını alır ve kimseyi de rahatsız etmez. Tabakları da görevliler sürekli yeniliyorlar ancak evde ise elbette durum değişecektir.Bir mekanda toplu halde yapmaktan en nefret ettiğim öğün kahvaltıdır. Eşim dışında başka biriyle dışarıda bir kahvaltı masasına oturmaktan gerçekten nefret ediyorum. Hele daha hala masada kahvaltı artıkları falan varken edilen o muhabbet.... Kıramayacağım insanlar dışında herhangi bir kahvaltı organizasyonuna katılmamak için epey bir çaba sarf ediyorum.
Sana ilk fırsatta bir kahvaltı ısmarlayalım, durumuna üzüldüm.Egonomi bozuh erduvan bizi mafetti biz yiyemiyoh sizin gibi. Biz daş yiyoh
Asfghjkl
Ben sizin takımı taklit ettim lefty hanımcım. Kemaliniz bile soğan gösterdi kameralara. Yenilgi algılarınızı da yok etmiş .pSana ilk fırsatta bir kahvaltı ısmarlayalım, durumuna üzüldüm.
Dolar zengini olunca böyle oluyor işte, bir kahvaltıyı da bize çok görme lütfen!Ben sizin takımı taklit ettim lefty hanımcım. Kemaliniz bile soğan gösterdi kameralara. Yenilgi algılarınızı da yok etmiş .p
Ekli dosyayı görüntüle copy_A5D4BFC6-9435-4000-A1B2-FC23C8810CB4.movBirazdan gitmem gereken şey fakat ben tiktok izlemekle meşgulüm.
Tiktok belasından kurtulamıyoruz…uyuşturucu bağımlısı gibi olduk.Bu bir bağımlılık kahretsin ki.