Hafta sonu kahvaltı buluşmaları

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bir mekanda toplu halde yapmaktan en nefret ettiğim öğün kahvaltıdır. Eşim dışında başka biriyle dışarıda bir kahvaltı masasına oturmaktan gerçekten nefret ediyorum. Hele daha hala masada kahvaltı artıkları falan varken edilen o muhabbet.... Kıramayacağım insanlar dışında herhangi bir kahvaltı organizasyonuna katılmamak için epey bir çaba sarf ediyorum.
Yorumuna şaşırdım çünkü serpme kahvaltı bile olsa herkes kendi önüne yiyeceği kadarını alır ve kimseyi de rahatsız etmez. Tabakları da görevliler sürekli yeniliyorlar ancak evde ise elbette durum değişecektir.

Ne diyelim, tercih senin tabii ki...

Arkadaşlarım iki saattir yer seçmeye çalışıyorlar.
Klimalı bir yer olduktan sonra fark etmez çünkü sıcakta açık alanda kahvaltı yapılmaz nasılsa...

Hafta içi yoğun çalışanlarla bir araya gelmek için fırsat olmasa bu aylarda kahvaltı organize etmenin de manası yok. Sıcakta bir şey yemek de istemiyor insan.

20230716-141330.jpg

Ortaya da kuymak (;

Yöresel kahvaltıların keyfi başka oluyor ancak her zaman denk getirmek de mümkün değil.

Antalya'da bazlama ile doğal ortamda kahvaltı seçeneği sunan yerler var. Ürünlerin hepsini köylerden kendileri getiriyorlar.

Konu başlığını görünce forumda birileri kahvaltıya gitmiş sandım bi an..

Eskiden benimde en sevdiğim şey arkadaşlarla dışarıda kahvaltı keyfiydi ama artık bütün arkadaşlarım evli ve çocuklu olduğu için ve gittiğimiz mekanlarda bebeleri durmadığı için pek keyfi kalmadı ya.

herkes forumdan birilerinin kahvalti ismarlamasini bekliyo nerde bu zengin yoneticiler alooo @Swat bey uyumayin

Sıcaklıkların azalması ile açık hava mekanlarda buluşmalar artık mümkün olabilir ancak yine de eylül sıcaklarına dikkat etmekte fayda var.

Bugün forum arkadaşımla vardı böyle bi planımız.
Sonra ben iptaaal, sürekli baş dönmesi ve soğuk soğuk terleme sebebiyle kalakaldım evimde. Sağlık olsun yine ayarlarız.

Geri