-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aslında çoğu yiyeceğe dokunulmuyor ve bir bakıma israf bile sayılabilir ancak maksat bir arada olabilmek yoksa sohbet ederken bir şeyler yemeye fırsat da kalmıyor.reçel yenmiyor ya.
her kahvaltıda reçel oluyor ama kimse reçele dokunmuyor.
sofrada olması da yadırganmıyor adeta bir aksesuar gibi tam ortada duruyor, kaymak bile kenarda duruyor, ona uzanmak zor oluyor ama reçel herkesin ulaşabileceği bir noktada.
neden reçel yemiyoruz?
Senin yakınların kaç kilo acaba? Çevrende olup da o güzel yemeklere rağmen zayıf kalabilen var mı?Pazar günü bizim evin halleri...
Haha bizde iskelet yok hepimiz balık cinsindeniz kara kuru sevmezler bizde heheheheSenin yakınların kaç kilo acaba? Çevrende olup da o güzel yemeklere rağmen zayıf kalabilen var mı?![]()
Kesinlikle... İnsan yarının bile garanti olmadığının farkında olmuyor bazen.Haha bizde iskelet yok hepimiz balık cinsindeniz kara kuru sevmezler bizde hehehehe
Vallahi Lefty'cim hayat kısa baksana neler oluyor en iyisi bu hayatı yaşayalım yaa:=))))))))
Duyuru bölümünde değil ki.Lefty hanim zarfladiniz mi bizi
Forum için zannedilmiş ancak forumdan bağımsız olarak kendi yaşamımıza dair buluşmalardan bahsetmiştim.Ben de Lefty kahvaltı organizasyonu yapıyor sandım…
Kalabalık grup yoksa birkaç kişi ile daha güzel oluyor aslında çünkü öteki türlü sohbet etmekten pek vakit kalmıyor.biz hatunla bu hafta hariç hep mekan mekan dolaşır serpme kahvaltı yaparız ve hatun kuş kadar yerken ben her şeyi yer bitiririm. 10'da başlıyorum peyderpey 13'e kadar sofra tükenmiş oluyor sohbet araları vererek tabi ghkfjhk