Hafta sonu kahvaltı buluşmaları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kim demiş reçel yenmiyor diye
Nedebenmecnun demiş
Ben çok severim vişne reçelini
Ayrıca kuşburnu pekmezine de bayılırım dışarıda yediğimizde güzel olmuyor bunlar sadece
Ev yapımı reçelin yeri bambaşka ancak bazı yerlerde de köy kahvaltısı sunuluyor yani ürünleri anlaşmalı oldukları, köyde yaşayan insanlardan temin ediyorlar.

Forumdakilerin de böyle bir etkinliğe ihtiyacı varmış gibi, herkes forum buluşması sanıyor :d

insanın canı istemiyor değil muhabbet eşliğinde hahahalar hihihihiler

Bir mekanda toplu halde yapmaktan en nefret ettiğim öğün kahvaltıdır. Eşim dışında başka biriyle dışarıda bir kahvaltı masasına oturmaktan gerçekten nefret ediyorum. Hele daha hala masada kahvaltı artıkları falan varken edilen o muhabbet.... Kıramayacağım insanlar dışında herhangi bir kahvaltı organizasyonuna katılmamak için epey bir çaba sarf ediyorum.

varda herkesin nazı bana geçiyor 1 yaşında ki velet bile anasına değil benim kucağıma geliyor:p
Sen işi bilmiyorsun baş köşeye kurulacaksın. Çaya maya en uzak kalkmak istesende tüm masadakilerin kalkmadan senin kalkamayacağın yerde oturacaksın sjsjs

Bir mekanda toplu halde yapmaktan en nefret ettiğim öğün kahvaltıdır. Eşim dışında başka biriyle dışarıda bir kahvaltı masasına oturmaktan gerçekten nefret ediyorum. Hele daha hala masada kahvaltı artıkları falan varken edilen o muhabbet.... Kıramayacağım insanlar dışında herhangi bir kahvaltı organizasyonuna katılmamak için epey bir çaba sarf ediyorum.
Aa neden acaba glu?

Aa neden acaba glu?
Kahvaltı artıklarından rahatsız oluyorum. Bilhassa tabaklardaki zeytin çekirdeklerinden. Bir kısmı yenmiş geri kalanı tabakta peynirle domatesin arasında kalmış omlet, kesif haşlanmış yumurta kokusu, ağız şapırtıları eşliğinde yudumlanan çay ve daha fazlası.... Bunları yazınca dahi burnuma o soğuk, bir kısmı yenmiş geri kalan beyazı tabakta kalmış haşlanmış yumurtanın kokusu geldi...

kahvaltı için uyanılmaz, uyanılınca kahvaltı hazırlanır, yapılır. manitam harici kimse için, pazar uykumdan olamam kb. ama pazar günü maaile evde olduğumuz için 2 saat süren, kuş sütlü kahvaltılarımız olur.

kahvaltiyi abartili ve buyuk, hatta kalabalik sevmiyorum ya. ekmek arasi peynir yiyeceksin, hop, bitti. sabah sabah fazla yiyebilenleri de anlamiyom. oyle yaptigimda omuzlarima yuk yuklenmis kadar agirlasiyorum ve uykum gelmeye basliyor, gun bitmis gibi. oysa baslamadi bile. sabahlari hafif yiyin, az yiyin, ama ekmegi kesinlikle yiyin efenim. bu arada glu'yu cok iyi anliyorum bu konuda.

sunu soyle degistirelim; hafta sonu aksam yemegi bulusmalari ve sohbetleri. bak bu saat diliminde her sey sarar ve her sey daha guzel. yemek yemekte, sohbet etmekte. her seyin tadi daha hos.

Sen işi bilmiyorsun baş köşeye kurulacaksın. Çaya maya en uzak kalkmak istesende tüm masadakilerin kalkmadan senin kalkamayacağın yerde oturacaksın sjsjs
hahahha öyle yapamam ki herkesin yeri belli bizde gelin bile yerini vermiyor kimseye dmfdklfkld

Geri