Bir deli Kadin dusunun, 80 yila 200 bin kusur sarki sozu yazmis. Istedigi gibi yasamis, istedigi gibi konusmus, kisaca deliligin dokunulmazligini giyinmis,zannimca cok akilli bir deli kadin.
Duzen ile bas edebilmeyi deliligi ile ogrenmis, soyleki dogup buyudugu koyde kizlar erken yaslarda evlendirildigi icin cok kizip bir gun koyun meydanina cikip avazinin ciktigi kadar bagirip, elindeki odunu alip ''bu benim atim, bundan sonra bu boyle biline'' diyerek herkesin delirmis bu demesine sebep olmus. Ve deliligin verdigi dokunulmazligin ilk adimini atmis.
Evleniyor 2 cocugu oluyor, memlekette dul bir Kadin olmanin zorlugunu yine deliligi ile kapatiyor. Soyleki kizlari liseye giderken eve gec saatte geliyor. Kizlarina iyi bir ders vermek icin okul meydanina gidiyor, donunu acip bagiriyor kizlarina '' bir daha eve gec gelirseniz baska sey gosteriririm'' diyor. Kizlari o utanc ile bir daha asla gec gelmiyor.
Belki ilk akla gelen Unzile sarkisidir ama asil sarkilari hep baskalari dillendirdi, 90li yillarin hemen hemen butun sarki sozleri ona ait. Ne saniyorsunuz ? 90li yillar sarkilari bosuna efsane olmadi.
Kizi anlatiyor, olum doseginde bile sarki sozu yaziyormus, bir gun derin yogun bakima giriyor, artik dunyadaki son saatleri. Mujde Ar Burak isminde Birol da olabilir simdi tam animasamiyorum, Aysel'in samimi bir muzisyen arkadasi diyelim odasina aliyor. Burak Aysel'e sarki soylerken Aysel ayagi ile eslik ediyormus olum doseginde. Su testisi su yolunda dedikleri sey iste.
Sonra vefat ediyor, evine tasinan insanlar copte sarki sozleri buluyor ve Tarkan'a veriyor. Yahu kadinin olusu bile para ediyor .)
Neyse hangi sarkisini paylasacagimi sasirdim o kadar cok varki. Gelisi guzel bi tane sectim.
ben her bahar asik olurum .p
[YOUTUBE]vS0oVjcxC_o[/YOUTUBE]