Günlük Hadi bakalim..

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bakis acilarimizi degiselim biraz da boyle dinleyelim ne dersiniz ?

Son düzenleme:
3.15 dakidan sonrasina dikkat. Olmus bence :)

Son düzenleme:
Sesini ispatlamak isteyen her genc kiz bir kez olsun soylemistir bu sarkiyi .p Oysa detoneye en musait sarkidir. Sarkiyi etkiliyici yapan Whitney Housten'in guclu ve etkileyici sesi.

Son düzenleme:
Klibi ozet geceyim oncelikle, Brezilya kokenli dans ve sarki esliginde kizlar can etekleriyle boy gosteriyor arada kilotlari da gorunuyor. Her nedense ciftler dans ederken zoomlar hep totoya. Klipte ufak bir velet var,kendinden uzun kizla dans etmek istiyor, kizin abisi tokadi cakiyor, sonradan ne oluyorsa yine dans etmeyi basariyorlar. Klibin puf noktasi kizlarin erkeklerden uzun olmasi ve toto odakli danslari, bu danslar 5li bile oluyor :D bi de mayolu bir zenci abla o tam olarak ne yapiyor bilemedim .p

Klibin sonralarina dogru ''ay ay ayyyyy kossandro lambada'' diye bir yaygara kopuyor ya hani. Iste en sevdigim an .p Sanirim ''kosun la lambada yapiyorlar'' diye bir sey olsa gerek. Degilse bile ben attim su anda .p

Yurdumuzda lambada deyince aklima lambada terlikleri geliyor :D Neyse sarkiya devam edelim hadi bakalim .p

Son düzenleme:
De la soul'un bu sarkisini her duydugumda garip bi tebessum olusur suratimda. Nakarati hala ezberimde.) nasil bir ergenlik gecirmisim yarabbiiiim .p

Son düzenleme:
Geceye huzur vermek icin bunu buraya birakiyorum

Son düzenleme:
Hangi video daha guzel karar veremedigim icin ikisini de paylasiyorum. Fransizca hic bu kadar kulaga hos gelmemisti. Ask her dilde guzel be :)

Son düzenleme:
Sarkiyi sarki yapan yine nakarat. Ne zaman bunalsam ''thisss girlll is fireeeeee'' diye bagirasim geliyor .p

Son düzenleme:
Erkin Korayin bu sarkisinin sag sol olaylariyla alakali oldugunu dusunuyordum hani sagdan soldan diyince. Meger laylaylom yaparken cikmis atmosyon bir kelime imis estarabim. Erkin Koray 1 gecelik eglencelik bir sarki olarak nitelendiriyor. Hayal kirikligi yasadim bak simdi :D

Son düzenleme:
Almanya'da surgunde oldugu donem bu sarkiyi yillarca goremedigi oglu icin yaziyor. Sonra Turgut Ozal sayesinde Turkiye'ye geliyor.

Son düzenleme:
Sarki butun Ayselere gelsin .) SArki zamaninda kasip kavurdu piyasayi. Amcamiz fena yanikmis Aysa ablamiza .p

Son düzenleme:
evet bu klipte Soner Arica'nin kol alti temizligine ne kadar onem verdigini goruyoruz :D

Nostaljiye devam ediyorum, Yildiz Tilbe araba ustunde soylerse ben de otobus ustunde sarki soylerim diye Yildiz'a nispet yapiyor .p Insan daha ne kadar narist olabilir yahu ? her yer kendi fotolariyle dolu.

Veee en sevdigim sarkilardan ''adi Bahardi''

https://www.youtube.com/watch?v=zD4IYsB5mFM

Son düzenleme:
Cok eski bir sarkidir the final countdown. Ama bu forumda bile seveleri vardi animsadigim kadariyla. Neyse devam ediyorum sarkinin giris muzigi insani acayip motive ediyor. Hani bi yaris sonrasi kazanirsiniz ya o hissi veriyor. (en azindan bana veriyor) :D Sanirim bu hissi bi filmden oturu hissediyorum.( filmde bu muzik calmis olabilir tam animsamiyorum simdi ama var oyle bir sey olmayabilirde D) Deli yuregin haydarinna rinnanayi gibi. Ayy benzetmeye bakar misin .p kendiden tikindim su an :D

Son düzenleme:
Elton John Diana'nin yakin arkadasi idi, bu sarkiyi Ingiltere prensesi Diana'nin cenaze toreninde soyledi. Ve bu sarki buyuk satis rakamlarina ulasti. Ingilizler icin inanilmaz degerlidir duygusallasirlar benim icin pek bise ifade etmiyor. Ben daha cok izledim cenazede olup biteni. Prens Charles'in sahte buldugum goz yaslarindan, Ingiliz halkinin prenslerinden bosanmasina ragmen onu nasil sahiplendigini filan. Izlemeye deger bence.

Son düzenleme:
Deli bir Kadinin deli sarkisidir. Klipte 2.15'de yuz ifadesi zaten herseyi anlatiyor. O nasil bir deli bakisir oyle anacim :D Klipte oynayan adam sonunda Stockholm sendromuna tutulup buna asik olacak diyordum icimden ama ters kose yapip hiiiiiwww diye aslan gibi kukredi, saka gibi kadin resmen suprizlerle dolu .p

Son düzenleme:
Ülkelerdeki egitim sistemini kişilik ve karakterlerik özelliklerini yitirerek tek bir tornadan cikmis tek tip insan modeli gibi ses çıkarmayan ve görmeyen sessiz çoğunlukları ifade eden topluluklari, gençleri ve ogrenciler simgeleniyor bu sarki.Melodiyi az bucuk herkes bilir bilincaltina yerlesme gibi bi ozelligi var.

Son düzenleme:
Adamim yaaa .P Gobegine ragmen o deri ceketi giyebilen koca yurekli adam seni de seviyorum.

Son düzenleme:
Oldum olasi sevemedim bu kadini fakat bi yerde okumustum Baris Manco vakti zamaninda bu kadina cok asikmis. Oyle ki surekli kapisina cicekler birakiyormus. Sonra Seyyal Taner arkadas ortaminda kim bu salak surekli cicek birakiyor diyince Baris Manco bozulmus. Yine de yollamaya devam etmis. Sonra ask yasadilar mi bilmiyorum orasi muamma .p

Klibi izleyince ufakda cebime gir diyesim geliyor. Neyseki sarki kulagima asina oldugundan kurtariyor .p

Son düzenleme:
Mousse T degil efenim Mutafa Gundogdu'dur. Insan gercek kimligini unutmamali.

Son düzenleme:
Sarkiyi daha once paylasmis olabilirim.

Hadi bakalim eslik edelimmm .p

Son düzenleme:
Geri