Güzel özetlemiş .

• Kullanıcı DoGu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
İşte en başta ''milliyetçilik'' kelimesinin ne anlama geldiğini bilseydiniz, bugün hurafe gibi olan milliyetçilik tanımına inanmazdınız.
Milliyetçilik, kendini ırkını sevip başka ırkı aşağılamak, ya sev ya terket demek değildir. Kendiniz söylüyosunuz, kendiniz inanıyosunuz.
Senin o tanımını yaptığın tam olarak faşistliğe giriyo. Ama işte dedim ya, keşke arada ki ayırımı yapabilseydiniz de bugün bu durumlara gelmeseydik.
Evet milliyetçiyim, ırkımı seviyorum, toprağımı seviyorum, vatanımı seviyorum. Milliyetçilik budur ablacım.
Ve sizin gözünüzde öyle bir faşistim ki, forumda en iyi anlaştığım insanlardan biri kürt, ev arkadaşım kürt, en yakın arkadaşım kürt.
Beni yanlış anlama, kesinlikle amacım seninle bir şeyler tartışıp kalp kırmak değil. Her zaman denildiği gibi, önce insanlık. Ama diyorsunuz ya tartıp ölçüp biçip öyle konuşun diye. Sizde aynısını yapın lütfen. Kötü bi şey söyledin demiyorum. İyi forumlar.

Olum sende bu isveç yakışıklılığı varken nasıl başka bi ırktan oldun anlamıyorum .s

Bi biz mahvettik ülkenizi bir de Suriyeliler, kahrolalım çok pisiz hepimiz .p
Baba tarafım türk olabilir ama böyle iğrenç genellemeler içeren konuları görünce kürt tarafımı öpüyorum sıkıca sarılıyorum. Ne zaman büyüyeceksiniz elmayla armutu ayıracaksınız çok merak ediyorum.

Baba tarafım türk olabilir ama böyle iğrenç genellemeler içeren konuları görünce kürt tarafımı öpüyorum sıkıca sarılıyorum. Ne zaman büyüyeceksiniz elmayla armutu ayıracaksınız çok merak ediyorum.

Keça kurda pissin kabul et artık asjklhjkll

Şimdi iğrenç genelleme yok bi yanlış sıkıntıda yok biz gördüklerimizi yazıyoruz . :) En azından konunun ciddiliğini tartışıyoruz makaraya almıyoruz .

Sen hep kürt tarafına sarıl ve öyle kal.

Yazılanlar niye zorunuza gidiyor anlamıyorum, gerçekler acıdır. Bi kere bile bu ülkenin bayrağını eline almayanlar var la bu ülkede siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Mide bulandırıcı milliyetçilik diyeceğinize özeleştiri yapın biz nerde yanlış yapıyoruz deyin canımı yiyin lan. Şunu da kafanıza iyice sokun bu ülkede Kürt sorunu yok, bölücülük sorunu var.

Keça kurda pissin kabul et artık asjklhjkll

Gay di gele başi heval jhfkgjdj di ji lig van pisi ama spahiyi ji e de gez bigem ehehe çorba gibi oldu biraz .p

Doğu ne biliyorsun da konuşuyorsun tv den izlediginiz kadarıyla şey etmeyin ya. Ciddi olmuyorum o kadar doğrudur çünkü anlamak istemiyorsunuz yoramam kendimi artık :p
O dagdaki köpeklerin sizden çok kürtlere zarari var ya neyse. Dikkat et kendine gorusuruz .p

Şimdi iğrenç genelleme yok bi yanlış sıkıntıda yok biz gördüklerimizi yazıyoruz . :) En azından konunun ciddiliğini tartışıyoruz makaraya almıyoruz .

Merhaba, kürt çocuğuyum. Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım, sağlık sektöründe çalışıyorum. Türk kürt alevi sunni demeden herkese aynı hizmeti veriyorum.
Hiç bi zaman ülkeme ters bi davranışta bulunmadım.
İlk mesajda doğru bulduğunuz özetteki genellemeden rahatsızım.
Genelleme yok dediğiniz mesajda kocaman bi genelleme var.
Kafatasçı çok Türkle karşılaştım, ama türkler kafatasçıdır diye bi çıkarımda bulunmadım.
Siz de kötü huyu olan kürtlerle karşılaşmışsınız belli ki, hepimizin kötü huylu olduğuna dair çıkarımlar yapmanızı yanlış buluyorum.

Gay di gele başi heval jhfkgjdj di ji lig van pisi ama spahiyi ji e de gez bigem ehehe çorba gibi oldu biraz .p

Doğu ne biliyorsun da konuşuyorsun tv den izlediginiz kadarıyla şey etmeyin ya. Ciddi olmuyorum o kadar doğrudur çünkü anlamak istemiyorsunuz yoramam kendimi artık :p
O dagdaki köpeklerin sizden çok kürtlere zarari var ya neyse. Dikkat et kendine gorusuruz .p

La ben kürtçe bilmiyorum, babam izin vermedi. Onu da kınıyorum buradan. Bak şimdi rezil oldum sana onun yüzünden :D

Merhaba, kürt çocuğuyum. Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım, sağlık sektöründe çalışıyorum. Türk kürt alevi sunni demeden herkese aynı hizmeti veriyorum.
Hiç bi zaman ülkeme ters bi davranışta bulunmadım.
İlk mesajda doğru bulduğunuz özetteki genellemeden rahatsızım.
Genelleme yok dediğiniz mesajda kocaman bi genelleme var.
Kafatasçı çok Türkle karşılaştım, ama türkler kafatasçıdır diye bi çıkarımda bulunmadım.
Siz de kötü huyu olan kürtlerle karşılaşmışsınız belli ki, hepimizin kötü huylu olduğuna dair çıkarımlar yapmanızı yanlış buluyorum.

Hepiniz dedim mi ben ya. Veya kürtleri asalım keselim mi dedim. Sıkıntı önyargılarınızda ben gezi parkı eylerindede karşı cıktım bu cocukların polislere molotof atmasınada veya diyarbakırda şırnakta esnafların zarar görmesinede üzüldüm.

Arkadaşım aslında bu konuları anlayabiliyorsunuz algılayabilyorsunuz ama ne yazıkki işinize gelmiyor ve dalgaya sarıyorsunuz .

Hepiniz dedim mi ben ya. Veya kürtleri asalım keselim mi dedim. Sıkıntı önyargılarınızda ben gezi parkı eylerindede karşı cıktım bu cocukların polislere molotof atmasınada veya diyarbakırda şırnakta esnafların zarar görmesinede üzüldüm.

Arkadaşım aslında bu konuları anlayabiliyorsunuz algılayabilirsonuz ama ne yazıkki işinize gelmiyor ve dalgaya sarıyorsunuz .

Güzel özetlemiş diye açılan konuda bütün kürt çocukları molotofla elinde dolaşıyo gibi bi izlenim var.
Konuyu siz açıp da güzel özetlemiş diye başlık atınca hepsini içine almış oluyorsun sen de.
Neden işime gelmesin Doğu? Son kısmı laf kalabalığı olsun diye mi yazdın?

Örnek veriyorum laz cocuğu hırsızlık yapsa mesela veya Türk cocuğu yapsa '' haketmiş cezasını bulsun'' deriz. Ama kürt çocuğu hırsızlık yapsa ''haketmiş cezasını bulsun'' diyemiyoruz. Hemen adımız kafatasçıya çıkıyor gördün mü . :)

Bence şu kafalardan sıyrılın bi siz. Yapıcılık yerine yıkıcı olmayın .

La ben kürtçe bilmiyorum, babam izin vermedi. Onu da kınıyorum buradan. Bak şimdi rezil oldum sana onun yüzünden :D

Benimki de çok iyi değil ya, asimile olduk Yaprak kahretsin :p

Hatem çok komiksin kardeş.

Örnek veriyorum laz cocuğu hırsızlık yapsa mesela veya Türk cocuğu yapsa '' haketmiş cezasını bulsun'' deriz. Ama kürt çocuğu hırsızlık yapsa ''haketmiş cezasını bulsun'' diyemiyoruz. Hemen adımız kafatasçıya çıkıyor gördün mü . :)

Bence şu kafalardan sıyrılın bi siz. Yapıcılık yerine yıkıcı olmayın .

Niye diyemeyelim ya?
Çocuk kısmını geç de, kim suç işlese cezasını buldun deriz yani.
Senin yapıcılığın bu mu? Çocuk hırsızlık yapmış demek yerine x ırkından çocuk hırsızlık yapmış demek mi?
Sana nerede kafatasçı dedim ki ben?

Güzel özetlemiş diye açılan konuda bütün kürt çocukları molotofla elinde dolaşıyo gibi bi izlenim var.
Konuyu siz açıp da güzel özetlemiş diye başlık atınca hepsini içine almış oluyorsun sen de.
Neden işime gelmesin Doğu? Son kısmı laf kalabalığı olsun diye mi yazdın?

Diyarbakırda şırnakta laz mı var ? Veya varsada kaç tane var? İşine gelmiyor hala savunuyorsun çünkü, yanlışları idrak edememek çok büyük bi sıkıntı. Yanlış olduğunu bile bile savunman sinirlendiriyor insanı .

Niye diyemeyelim ya?
Çocuk kısmını geç de, kim suç işlese cezasını buldun deriz yani.
Senin yapıcılığın bu mu? Çocuk hırsızlık yapmış demek yerine x ırkından çocuk hırsızlık yapmış demek mi?
Sana nerede kafatasçı dedim ki ben?

Bana söyledin mi dedim kafatasçı diye . :S Demiyorsunuz arkadaşım demiyorsunuz. İşinize geldiğini gibi hareket etmeniz başarılı. Pis kürtler iğrenç kürtler gibi makara almanız başarılı. Siz devam edin .

Geri