-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.youtube.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam abi saygılar büyüksün .
Estağfurullah.
Ben yaşananları savunmuyorum ama bi yandan da hak vermek lazım yorumlarını görünce fıttırıyorum aga, öyle böyle değil.
Hemen yanlış anlaşılmaya meyil vermemek için notu gireyim,
tabii ki bunlar bu gün devlete karşı yapılan hiç bir eylemin ve kan akıtnmanın savunması olamaz. ve çocukları buna dahil etmek epeyce yanlıştır.
İşte en başta ''milliyetçilik'' kelimesinin ne anlama geldiğini bilseydiniz, bugün hurafe gibi olan milliyetçilik tanımına inanmazdınız.
Milliyetçilik, kendini ırkını sevip başka ırkı aşağılamak, ya sev ya terket demek değildir. Kendiniz söylüyosunuz, kendiniz inanıyosunuz.
Senin o tanımını yaptığın tam olarak faşistliğe giriyo. Ama işte dedim ya, keşke arada ki ayırımı yapabilseydiniz de bugün bu durumlara gelmeseydik.
Evet milliyetçiyim, ırkımı seviyorum, toprağımı seviyorum, vatanımı seviyorum. Milliyetçilik budur ablacım.
Ve sizin gözünüzde öyle bir faşistim ki, forumda en iyi anlaştığım insanlardan biri kürt, ev arkadaşım kürt, en yakın arkadaşım kürt.
Beni yanlış anlama, kesinlikle amacım seninle bir şeyler tartışıp kalp kırmak değil. Her zaman denildiği gibi, önce insanlık. Ama diyorsunuz ya tartıp ölçüp biçip öyle konuşun diye. Sizde aynısını yapın lütfen. Kötü bi şey söyledin demiyorum. İyi forumlar.