"Gurbetciler" neden sevilmiyor?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla suan ki kurla isteselerde kaziklayamazlar emin ol :)
ben ne diyorum sen ne diyosun.
bu ülke insanı her konuda bizi öpüyor sizi öpmesini garip karşılıyorsunuz. gurbetçiye özgü bir husus değil bu durum.
garip karsilamak bile degil. ben ciddi anlamda uzucu buluyorum. kotu giden seyler var ve herkes topu pas etmekle mesgul. yok onun yuzunden, yok bunun yuzunden bilmem ne. cozum uretilmiyor, sadece sikayet. kendi icinize bakin.
yarın bir gün gurbetçi olurum yazları ülkeye tatile gelirim, ülkemiz cennet cennet, ekonomimiz dört dörtlük, avrupa battı battı modunda takılırsam sövmeyin bak. insanoğlu.

hee insanoglu. desene o nefret ettigin raportajdaki dede ozellikleri sende de mevcut.

Sor birine hangi biri mutlu
Mesela ben canım, değilim diyen kendi özel durumundandır. Kimse burada zorluklar içerisine yaşamıyor, yaşıyorum diyen resmen yalan söylüyor. Almanca dahi bilmene gerek yok neredeysearadın her sey var, sanki Türkiye'desin,....

Mesela ben canım, değilim diyen kendi özel durumundandır. Kimse burada zorluklar içerisine yaşamıyor, yaşıyorum diyen resmen yalan söylüyor. Almanca dahi bilmene gerek yok neredeysearadın her sey var, sanki Türkiye'desin,....
Bırak ya önce gurbetçiler hakkında atıp tutanlara cevap ver

Bırak ya önce gurbetçiler hakkında atıp tutanlara cevap ver
Atanların haklı olduğu yönleri de yok değil malesef. Sen gurbetcileri benim kadar tanımazsın, burada kelepir ama TR'de €'nun gücüyle ağa olanlar,....
Almaca bilmez, tartışamaz, yaşadığı yerin yemek kültürünü, aile yapısını, siyasetini, doğasını, kültürünü yarım yamakak, kulaktan duyma bilir ama her b*ku da en iyi o bilir.
Tabiiki hepsi için geçerli değil.

Son düzenleme:
X neden hakaret ediyorsun?
Davar felan?
Babam benim davar degil..gurbetci o da.
Adamin dibidir.
Ben simdi bütün kürtlere terörist desem hosuna gider mi?
Ayip.

Simdi gelir ayibi senden ögrenecek degilim der.
Söyletme o zaman.

Davar felan?
Adamin dibidir.
Ayip.

Söyletme o zaman.
HDP li olanları terör destekçisi maalesef

Konuyu gene hep Kürtlere getirmeyin, HDP kadar taş düşer başınıza. Başka konu bulamıyormusunuz Allaa Allaaa

garip karsilamak bile degil. ben ciddi anlamda uzucu buluyorum. kotu giden seyler var ve herkes topu pas etmekle mesgul. yok onun yuzunden, yok bunun yuzunden bilmem ne. cozum uretilmiyor, sadece sikayet. kendi icinize bakin.
elimizde oy hakkımızdan başka bir şey yok thalassa. çözümü tepedekiler üretecek. ben kendimden mesulüm. çıkarcı, ikiyüzlü, ayağın tökezlese seni yuvarlamaya hazır bekleyen bir milletiz. bunu da düzeltmesi zor olacak.
hee insanoglu. desene o nefret ettigin raportajdaki dede ozellikleri sende de mevcut.
işin esprisiydi o. sen böyle her şeyi ciddiye alacaksan : )

Söylemeyeceğim çatla. Her konuyu böyle dağıtıyorsun. Bu son artık, cevap dahi vermeyeceğim. Tartışmayı öğren artık koskoca adamsın.
Bildiğim bir şeyi senden duymayinca çatlayacak değilim, neyse gurbetçiler bizim kırmızı çizgimizdir hdpli dışında

Davar felan?
Adamin dibidir.
Ayip.

Söyletme o zaman.
Senin baban dedigim şekilde mi davraniyor Süreyya? Bu ülkenin gerceklerinden kopuk bir sekilde yasayip söz hakki sahibi olmalarini yanlis buluyorum? Bunuda orneklendirerek acikladim.

Yurtdisinda yasayip araba camina “ Ya sev ya terket “ yazdirana davar demisiz cokmu. Ulan gelde kendin yaşa madem demezlermi adama.

Senin baban dedigim şekilde mi davraniyor Süreyya? Bu ülkenin gerceklerinden kopuk bir sekilde yasayip söz hakki sahibi olmalarini yanlis buluyorum? Bunuda orneklendirerek acikladim.

Yurtdisinda yasayip araba camina “ Ya sev ya terket “ yazdirana davar demisiz cokmu. Ulan gelde kendin yaşa madem demezlermi adama.
Hiç yakışmıyor senin gibi bir admine sen böyle yaparsan diğerleri ne yapmaz

Suriyeliler'in oy hakkı varsa bu ülkenin bir parçası olan gurbetçilerin niçin olmasın?
Yaşam şekli, gerekçeleri, gerçekleri nedeniyle orada yaşamak uygun olmuş olabilir. Bedelini de ödüyorlar. Yarın öbür gün belki dönecekler.
Ama Suriyeliler'in olacak bir ülkeymiş gibi siz susun deyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri