Günün Özeti ; Bugün Gününüz Nasıl Geçti?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Uyandım saat altı,
Mesaj gelmiş ne tatlı,
Öğleden sonraymış ders,
Uyudum fena heves,
Annemin tansiyonu,
Bulmuş 16/10u,
Novalgine'le metpamid,
Bulantı kusma sabit,
Atladım arabaya,
Gittim okul yoluna,
Ders, sunum, projeler,
Adamı delirtirler,
Erken bitti ah hayret,
Kapril aldım nihayet,
Erken eve gelince,
Çay demlenmiş görünce,
Oldum ben de pek mutlu,
Çayın dibi kurudu :D

Koltukta sinema kanallarını kurcalıyorum haa buldum sanırım bir tarih filmi îzledîmben bunu ama kafam güzeldi o gün ;)

Kar yağıyor, ayaklarım üşüyor. İş yerinde zaman geçmiyor. Canımın sıkıldığı standart bir gün..

Isiticiyi bozduk sonunda olan oldu .p Herkes evine giderken,ben burayi beklemek zorundayim. Uyku bastirdi, moralim bozuk boyle sacma sapan geciyor iste.

derse girdim çıktım girdim çıktım girdim çıktımerse girdim çıktım girdim çıktım girdim çıktımerse girdim çıktım girdim çıktım girdim çıktımerse girdim çıktım girdim çıktım girdim çıktımerse girdim çıktım girdim çıktım girdim çıktımerse girdim çıktım girdim çıktım girdim çıktımerse girdim çıktım girdim çıktım girdim çıktımerse girdim çıktım girdim çıktım girdim çıktımerse girdim çıktım girdim çıktım girdim çıktım

sık sık gaz salarak geçti dün geceki kuru fasulyeden olmalı

Buyuk bir azimle bu havada okula gittim. Derse girip ciktim eve geldim. 4 gunluk tatil beni bekler. Mutluyuz sanki.

Saat 14:41 olmuş zamanın farkında değilim. Deli gibi çalışıyom kafa zehir. Banka hesaplarının altından giriyom üstünden çıkıyom cayip fikirler çıkarıyom ortaya patronum dinliyo dinliyo "hadi bakalım" diyo gidiyo. Kendim için yaptığım tek şey bir kaç film dvdsi almak ve sigarayla birlikte içtiğim türk kahvesi. Kaldı 3 saatim ha gayret. :T:

bebekte 3 5 tur attım volkswagen scirocco'mla

13:56 En kötü saat dilimi benim için. :benmi:

İyi giyindik ne güzel, gittik ajansa ardından mağazaya. Sen git sehpaya vur serçe parmağını, tüm günün hezeyan olsun.( Ayakkabılarda güzel değildi zaten. Şans nediyeyim.)

Bende merak ediyorm doğrusu. Ne çabuk akşam oldu

Geri