Günün Özeti ; Bugün Gününüz Nasıl Geçti?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
enerjık ama usengec
neselı ama duygusal
degısık ıste :T:

Fena degil su anlik, umarim aksama Nuhun tufani kopmaz.

Pazar,pazar mesai var hemde 12 saat :( üstüne üstlük evde misafir var :( Ve canımda içmek istedi :( arzu edersiniz ki berbat bir gün geçiriyorum.

3-4 saatlik uykuyla cumartesi pazarı yorucu geçirmenin vermiş olduğu
uykusuz,yorgun ama her zamankinin aksine neşeli.
İşlerin durgunluğu,ortamın ruhsuzluğu derken saati beş ettik.

Saat 6 olsa da eve gitsem diye bekliyorum çok sıkıcı bir gündü

Gune acayip bir ruya ile basladim, hala etkisindeyim ama mevzu bu degil tabi .p Nasil gectigine gelince, sut dokmus kedi gibiyim. Sesimi cikaramiyorum 2 cirkef eleman yuzunden. Radyo sesi yuzunden tartistilar. Bunlar tartisirken, ben istemdisi sirittim kabak benim basima patlicakti ki, bizim sisko roger canim arkadasim .p hemen devreye girip beni yemege cikardi. Eve gitmeye 15 dk kala cok ac oldugumu ve evde pirasa yemegi varsa kiyameti koparacagimin habercisi olaraktan buraya not ediyorum.

offf bugün süperdi o kadar süperdiki nasıl geçtiğini hatırlamıyorum sabah kıymalı yumurta yaptım kendime sonra tavuk dönerciye gidim bi çif lavalı bide tek lavaşlı tavuk dürüm söyledim sonra karşı masadaki kızlara göz kırptım sonra yine karşı masadaki kadının çocuğuna gilüm anommm dedim işte öle

kalk cik eve gel cay ic geri cik bi kac tur at eve gel kahvalti yap namaz kil is tut sandvic ye brokoli yemegi yap kahve ic icerken forumda takil. Kahve de cok sert olmus zati midem yaniyo ama guzel saolsun tatlim .p
simdilik ozet bu :T:

Geri