Günün Özeti ; Bugün Gününüz Nasıl Geçti?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
İşe gittim, çalıştım, işten tekele uğradım, eve geldim ve içiyorum.

çok ciddi kararlar aldığım ve uygulamak ne kadar korkutsa da bir çok insanı etkileyecek olsa da yürürlüğe koyacağımdan ya da onun gibi bir şeyler işte nereye bağlayacağımı bilemedim..

Mutlu gectı SonraSında bır haber aldım Canım yandı... Sevdıgım en sevdıgımle tartıstım.. Buruktu.. Suan ıyıyım cok sukur.. :cici:

Sabah mutlu bir sekilde kalktim. Icimden dua ettim bu gun bari kus boku olmasin dedim. Giyinip indim baktim bu sefer tamamen sivamis kuslar. Onu temizledikten sonra, yola koyuldum.Karsidan gelen butun arabalar selektor yapti, herkes trafik polisi kesildi basima. Duyarli bir toplumda yasamak bazrn sikinti verici. Isyerine geldim. Tam park edip iceri girecegim an, biri daha dedi lambanin birinin calismadini. Sinirlendim ama hic belli etmedim. 8 saat boyunca calisiyor izlenimi verdim ve cok yoruldum eve geldim. Ve gunun suprizi Pirasa !

öğlen kalktım kahvaltı yaptım biraz buraya baktım fotoğraf çekmek için gittim sonra dönüşte arkadaşı aradım onunla buluştuk, oturduk biraz muhabbet daha sonra onunla ayrıldık başka bir arkadaş beni aradı dün buluşabiliriz bi aksilik olmazsa diye onunla buluştuk pes 15 oynadık bol bol yenildim, kursum vardı bugün gitmedim, sonra o arkadaşla da ayrıldık eve çıktım yine burayı açtım, şuan burdayım.

sıradan yani.

Acayip şekilde yoğun ama bir o kadar güzel :o
Şoför koltuğuna oturduğum 2. gün 130'u yapmak deliceydi :p

İçgüveysinden hallice ve idare lambası tadında
yoğun,yorucu bir gün geçirdim

Hastanede ve sahilde gecti.

Olması gerektiği gibi diyebilirim. Beni bilenlerin durumları iyi bir şekilde gördüğü, bana güvenenlerin yanılmadığı günlerden biriydi. Biraz yorucu gibi geçmiş gözükse de pek terledim diyemem. Avucum kaşınıyordu, sırtları kaşınanlara yardımcı oldum birazcık. Fayda vermeye devam edebilirim...

İyi geceler...

Hep aynı la sanırım sıkıntıdan ölücem. Neyse iyi geceler, esen kalın .

Gudubet bir gündü neyse ki bitiyor

Geri