Aze
Altın Üye
Heh ben 32,5’a takılırsın sanmıştım oysaki...
Yok knk bana ortadoğulu demen koydu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Heh ben 32,5’a takılırsın sanmıştım oysaki...
lütfen bunu inanarak yazmadığını söyle.... yozgat'ta da güzel sosyalleşilir yalnız, kaplıcalar fln.... sdfdsf
-25 mi? bir ankara soğuğu değil demek ki, gidilebilir. asdfsdf
Ankara’dan gittiğini de ekleyelim oraya lütfen sjdf.
Pardon da babam dahil cogu akrabam isvicrede yasiyor sekerim bir ayağım orada.....
Sekerim?
Günlük 2000 dolar. 15 günlüğüne wuhan’a gider misiniz? Dönüşteki karantina sürecinde günlük 1000 dolar ödeme yapılacak.
İçlerinde 30-32 yaş aralığında, 183-185 civarlarında, erkek cinsinde bey var mı? Keşke daha önce söylenseydi...
23-25 arası kontenjanım dolu ya, bel farcım var. 30-32 boştu, neyse biraz daha bakınalım... shshjsBizimkiler orada olmasına rağmen daha ben gidemedim ki bir ayagim orada ama bedenim degil hdksjdjs
Bekar erkekse 30a kalmadan bi köylü kızıyla başgöz ediyor hemen anaları. Kiz da vatandaşlık alip isci olsun diye.23-25 arası istersen var ama...
23-25 arası kontenjanım dolu ya, bel farcım var. 30-32 boştu, neyse biraz daha bakınalım... shshjs![]()
Cincini ne yapacaksın zürih dururken.....
Kararın değişirse beklerim...
: d
Love wins demek ki....