Günlük 2000 dolara Wuhan’a gitmek

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
lütfen bunu inanarak yazmadığını söyle.... yozgat'ta da güzel sosyalleşilir yalnız, kaplıcalar fln.... sdfdsf

-25 mi? bir ankara soğuğu değil demek ki, gidilebilir. asdfsdf

Ankara’dan gittiğini de ekleyelim oraya lütfen sjdf.

Pardon da babam dahil cogu akrabam isvicrede yasiyor sekerim bir ayağım orada.....
Sekerim?

İçlerinde 30-32 yaş aralığında, 183-185 civarlarında, erkek cinsinde bey var mı? Keşke daha önce söylenseydi...

Wuhan'da otel fiyatlarını bir görmelisiniz. Yazın tatili ucuza getirmek isteyenler bu fırsatı kaçırmasınlar. Hemen erken rezervasyon yapın. O zaman kadar aşısı da çıkar bu meretin zaten.

İçlerinde 30-32 yaş aralığında, 183-185 civarlarında, erkek cinsinde bey var mı? Keşke daha önce söylenseydi...

Bizimkiler orada olmasına rağmen daha ben gidemedim ki bir ayagim orada ama bedenim degil hdksjdjs
Bekar erkekse 30a kalmadan bi köylü kızıyla başgöz ediyor hemen anaları. Kiz da vatandaşlık alip isci olsun diye.23-25 arası istersen var ama...

Bizimkiler orada olmasına rağmen daha ben gidemedim ki bir ayagim orada ama bedenim degil hdksjdjs
Bekar erkekse 30a kalmadan bi köylü kızıyla başgöz ediyor hemen anaları. Kiz da vatandaşlık alip isci olsun diye.23-25 arası istersen var ama...
23-25 arası kontenjanım dolu ya, bel farcım var. 30-32 boştu, neyse biraz daha bakınalım... shshjs :(

Geri