Günlük 2000 dolara Wuhan’a gitmek

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Birileri de boğa burcu olduğunu yozgat'tan wuhan'a belli etme derdinde... neyse ki dolar hesaplaması postu için minnettarım, kötü bi şey demeyeyim...

Hangi şehri görsem ilk tahayyül ettiğim şey o yöreye ait yemek. Bu durumdan kurtulmam gerek.
Bu arada gizli Yozgatlı olabilir misin?
Kızma , sordum sadece.

yozgat'ta o parayla il sınırı dışına çıkamadan pişman olursun shini, risk orada daha büyük, tekrar düşün....

Kendimi bir yere kapatip, sadece yemek yemek icin disari cikarim. Netflix'ten istedigim dizileri izlerim enchanting.
Dusunsene, ne kadar para kazanacaksin :D
Hos, bence miktari artirmalari gerek, Wuhan icin 2000 dolar cok dusuk. Hakikaten akli olan o riski almaz. 3% de olsa olum orani, bendeki sansla gelir agzima tukurur o virus :p

Hangi şehri görsem ilk tahayyül ettiğim şey o yöreye ait yemek. Bu durumdan kurtulmam gerek.
Bu arada gizli Yozgatlı olabilir misin?
Kızma , sordum sadece.
Yozgatlı olsam her yere gururla 66 merkez yazardım ben ama çok fazla Yozgatlıyla okuduğum doğrudur. Hiçbiri adam değildi ama bu durum Yozgat'ı dışlatmamalı bize...

10 milyonluk şehirde 300-400 kişi ölmüş. Biletimi alın valiz hazırlamaya gidiyorum.

Gidecekler haberleşelim de orada toplaşıp birbirimize çorba ısmarlarız. Ifcom china...
+ Nihilist bey beni utandırdınız, allah razı olsun.

Kendimi bir yere kapatip, sadece yemek yemek icin disari cikarim. Netflix'ten istedigim dizileri izlerim enchanting.
Dusunsene, ne kadar para kazanacaksin :D
Hos, bence miktari artirmalari gerek, Wuhan icin 2000 dolar cok dusuk. Hakikaten akli olan o riski almaz. 3% de olsa olum orani, bendeki sansla gelir agzima tukurur o virus :p

bu şartlarda yemeği de dışarıdan sipariş vermen riski sıfıra indirir biliyorsun değil mi? asdfshf
o işin şakası ya, biz çin'e gidelim desek vize çıkmaz zaten....

o paraya yozgat'a gider misin deseler bi düşünürüm ama wuhan'a giderim ya, net hjsdfs

Yozgattan geçip Erzurum’a gidenler var aramızda.. üstelik prasız dfjk...

Arapaşı çorbası yozgatın mıydı.. hiç içmedim ama ivrenç görünüyor.....

Yozgattan geçip Erzurum’a gidenler var aramızda.. üstelik prasız dfjk...

Arapaşı çorbası yozgatın mıydı.. hiç içmedim ama ivrenç görünüyor.....

düşününce ne dertler var ya... erzurum soğuktur da şimdi, allahım korusun.... asdfdsf

bu şartlarda yemeği de dışarıdan sipariş vermen riski sıfıra indirir biliyorsun değil mi? asdfshf
o işin şakası ya, biz çin'e gidelim desek vize çıkmaz zaten....

Ya yine de 2 insan yuzu goreyim, azcik yuruyus yapayim dedim :D
O kadar asosyal degilim Enchanting :p

ben giderim valla benim canımın bi kıymeti yok. hayatım zaten esenler otogarının alt katı gibi.

Hayatta gitmem. Canımı sokakta bulmadım. Para dediğin nedir gülüm

Geri