VERA
Altın Üye
bende dün akşam 3 kavanoz yaptım akşam yemeklerinden önce zerdeçal, zencefil, karabiber karışımlı:p
O karisimi yiyip napiosun ,o
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende dün akşam 3 kavanoz yaptım akşam yemeklerinden önce zerdeçal, zencefil, karabiber karışımlı:p
süper yağ yakıyor kdkfdlkfd diyetteyimO karisimi yiyip napiosun ,o
süper yağ yakıyor kdkfdlkfd diyetteyim![]()
gerek yoksa yeme tabiğğğğ amaaa sadece yağ için düşünme zerdeçal ile çok az yemeni tavsiye ederim çok faydalı:=)Ben yemiyim ya ahahah
gerek yoksa yeme tabiğğğğ amaaa sadece yağ için düşünme zerdeçal ile çok az yemeni tavsiye ederim çok faydalı:=)
fırçalayamazzz vallahi dün o beni çok güldürdüAz daha yazisirsak Thalsa bizi fircaliycak biliosun dimi yosunnnn
Aralarında koruma açısından pek bir fark olmadığı doğru ancak daha hassas ciltlere mutlaka 50 faktör öneriliyor ayrıca bulunduğun ilde hava sıcaklıkları çok aşırı yükseliyorsa 50 faktör şart.50 faktör çok abicim. Ne bu iki aylık bebe mi. En fazla 30 yeter. Nivea al geç.
Canisi aynen. O sicaklikde surme cidden vucudun yaniyo cok kotu://Ben de kullanmıyordum Sezen ama bu sene acayip yandım… Akdeniz bu kadar yakmaamıştı. Karadenizin güneşi mahvetti beni.