gunes kremi onerileri?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
50 faktör çok abicim. Ne bu iki aylık bebe mi. En fazla 30 yeter. Nivea al geç.
Aralarında koruma açısından pek bir fark olmadığı doğru ancak daha hassas ciltlere mutlaka 50 faktör öneriliyor ayrıca bulunduğun ilde hava sıcaklıkları çok aşırı yükseliyorsa 50 faktör şart.

Nivea markası her cilde uygun değil maalesef. Bazı ciltlerde pürüzlenme yapabiliyor.

Ben de kullanmıyordum Sezen ama bu sene acayip yandım… Akdeniz bu kadar yakmaamıştı. Karadenizin güneşi mahvetti beni.

well hello.... ok, 2 yil sonrasi update (fotograf spor sonrasi cekildi, yorgun, terli ve perisaniz. sadece cilde odaklanin.):
gunes kremini en iyi sekilde kullandiktan sonra, bu yil gunesli tatil sonrasi cillerim ve ben:
edit;;

normalde, yani onceleri (gunes kremini kullanmadigim donemler) hep buna yakin bise olurdum ve pigment lekelerinden kurtulamiyordum (simia'dan vit c serumu da yardimci oldu elbette):
1725961984820.png

before fotograflari olsaydi paylasirdim :d update yapmamin sebebi, iki yildir kore markalarindan olan farkli gunes kremlerini kullanmam ve kendi cildimde baya ilerleme ve olumlu yonden fark gormem oldu. gunes kremini kullanin arkadaslar. ozellikle bendeki gibi bir cilde sahipseniz. pisman olmayacaksiniz.

Son düzenleme:
bana kahve kokan bir güneş kremi satmışlardı üzerini okumamıstım, bronzlaştırıcı vs yazıyordu bir cacık yaramadı.

Geri