Guga Medical Book - Gu Family Book 2013

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
Konu sahibi son olarak 2416 gün önce görüldü
ama adam çok hoş ya :D saçlarınıda uzattı :D

Bu diziyi izleyecek bayan arkadaşlarım,kardeşlerim :p bakın baştan diyim

121214_heri_01.jpg

o benim ve bu konuda hiç taviz vermeye niyetim yok :rolleyes: kafam atarsa TATLI 'yı yollarım topuğunuza sıkar demedi demeyin :p

Perii şimdiden geçmiş olsun ozaman :D

ben anlamam ben gumihodan sevdim bu adamı :D hemde ilk bolumde ona fullhosudeki adamı verelim güzeldi oda :D

gelince cevabı verecektir ama diyim TıLsıM gerçek bir Airen dir :D sanmıyorum :D sana verecegini :D yani şimdi kızın oppası olmuş :D bak ben bile bi keresind lee seung ginin resminden avatar yaptırdımda nerdeyse beni yırtıyordu o derece gözünü karartıgı anlar oluyor :D bana böyle yapmayı bilem istedi :D
tumblr_mdi84j5rJi1r0mwjz.gif

gelince cevabı verecektir ama diyim TıLsıM gerçek bir Airen dir :D sanmıyorum :D sana verecegini :D yani şimdi kızın oppası olmuş :D bak ben bile bi keresind lee seung ginin resminden avatar yaptırdımda nerdeyse beni yırtıyordu o derece gözünü karartıgı anlar oluyor :D bana böyle yapmayı bilem istedi :D
tumblr_mdi84j5rJi1r0mwjz.gif

Aman bende istemiyorum artık cidden parçalayacak beni bu kız bende daha sempatik daha iyi bir adam bulurum :D İnsaşaşalh bu izide soguş su adamdan :D

Aman bende istemiyorum artık cidden parçalayacak beni bu kız bende daha sempatik daha iyi bir adam bulurum :D İnsaşaşalh bu izide soguş su adamdan :D
hahahah xD sogumazsın bea niye soguyasın :D şaka yapıyorum alınmadın değil mi :(
tumblr_mjxnj6WOQE1s7vpl4o1_500.gif

Perinin bu yorumunu görünce ben :

Önce

tumblr_inline_mj5dkx578x1qz4rgp.gif

Sonra

tumblr_inline_mgmnumxVGd1rntvwi.gif

TATLI bunu yazdığında peri

tumblr_mietguWXsW1r5f8xoo2_250.gif

Olayın sonunda Lee seung gi yine bana kaldığında ben :hih::cix: :p :D:D:D

tumblr_mjgvcrumKm1s4vxm3o1_r1_400.gif
hahahaha XD deli yaaa

Perinin bu yorumunu görünce ben :

Önce

tumblr_inline_mj5dkx578x1qz4rgp.gif

Sonra

tumblr_inline_mgmnumxVGd1rntvwi.gif

TATLI bunu yazdığında peri

tumblr_mietguWXsW1r5f8xoo2_250.gif

Olayın sonunda Lee seung gi yine bana kaldığında ben :hih::cix: :p :D:D:D

tumblr_mjgvcrumKm1s4vxm3o1_r1_400.gif

aman tılsım kalsın sana :D benim halyalimdeki erkek yokki buralarda :D Olsa gösteririm :D

hahahah xD sogumazsın bea niye soguyasın :D şaka yapıyorum alınmadın değil mi :(
tumblr_mjxnj6WOQE1s7vpl4o1_500.gif

hahahaha XD deli yaaa

kız ben sana alınırmıyım alınmam canım :D Ben suana kadar bir sanatçıya hayran kalmamışım koreli adama mı hayran kalım :D sempatik bir o kadar :D

kız ben sana alınırmıyım alınmam canım :D Ben suana kadar bir sanatçıya hayran kalmamışım koreli adama mı hayran kalım :D sempatik bir o kadar :D
mujjaks sempatikse balım begenmeye devam tam gaz :D belki bu diziyle sende bir Airen olursun :D

Off ya bir alıntı edemedim demek istedim TATLI BENDE ŞU 300 YIla geri donen film vardı ya ondaki kıza hayran kaldım oda benim ksevdim kız olsun :D ben kızları daha çok seviyorum ya :D

Off ya bir alıntı edemedim demek istedim TATLI BENDE ŞU 300 YIla geri donen film vardı ya ondaki kıza hayran kaldım oda benim ksevdim kız olsun :D ben kızları daha çok seviyorum ya :D

çatı prensinde ki kız mı?

TATLI EVET O KIZ çOK GÜZELDİ YA :) bEN ÇOK SEVDİM ONU GÜZELDE ROL EDİYORDU :d

TATLI EVET CANIM o kız burada güzel çıkmadı olsun :D konuşmaları hoşuma gitti o kızın :D

Geri