Guga Medical Book - Gu Family Book 2013

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
Konu sahibi son olarak 2416 gün önce görüldü
426097_142935592537695_2021249094_n.jpg

223464_142935549204366_1752485980_n.jpg

Bu diziyi izleyecek bayan arkadaşlarım,kardeşlerim :p bakın baştan diyim

121214_heri_01.jpg

o benim ve bu konuda hiç taviz vermeye niyetim yok :rolleyes: kafam atarsa TATLI 'yı yollarım topuğunuza sıkar demedi demeyin :p

Bu diziyi izleyecek bayan arkadaşlarım,kardeşlerim :p bakın baştan diyim

121214_heri_01.jpg

o benim ve bu konuda hiç taviz vermeye niyetim yok :rolleyes: kafam atarsa TATLI 'yı yollarım topuğunuza sıkar demedi demeyin :p

:D vallahi öldürür 1 lee seung gi 2 yoochun :D TıLsıM ın tek oppaları :D

ilk 2 bölümüne şans verecem önce bi yayınlansın bakalım teşekkürler Fragmani için TATLI

Çok eskiyi gösterdi ya bu gumuho gibi tam zamanı göstermiyor sanki :D Ben dizide komiklik göremedim komedi oalcak dimi :D bu arada herkes izleyecek mi kesin liste kabarık :D

Çok eskiyi gösterdi ya bu gumuho gibi tam zamanı göstermiyor sanki :D Ben dizide komiklik göremedim komedi oalcak dimi :D bu arada herkes izleyecek mi kesin liste kabarık :D

Türü : Melodram, Tarihi, Fantastik :) tarihi bir dizi bu sefer bizim oglan gu mi ho ,izlemeden komiklik olur mu olmaz mı birşey diyemem :) 7. nesil nasıl türü farklıyken komik yanları varsa bununda öyle olabilir çünkü lee seung gi ve suzy çok komikler tipleri komik en başta xD fragmana göre ciddi bir diziye benziyor :)

Türü : Melodram, Tarihi, Fantastik :) tarihi bir dizi bu sefer bizim oglan gu mi ho ,izlemeden komiklik olur mu olmaz mı birşey diyemem :) 7. nesil nasıl türü farklıyken komik yanları varsa bununda öyle olabilir çünkü lee seung gi ve suzy çok komikler tipleri komik en başta xD fragmana göre ciddi bir diziye benziyor :)
Neyse fantastik filan izleyecez :D artık Mangada izliyor nasılsa :D Bekliyoruz diziyi :D

İzlemek isterdim ama bizim yurdun interneti ile izlenmez :D

Geri