Guga Medical Book - Gu Family Book 2013

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
Konu sahibi son olarak 2412 gün önce görüldü
tumblr_mjyg0aitSc1rdhcsco1_500.png

tumblr_mjyg0aitSc1rdhcsco2_500.png

tumblr_mjyg0aitSc1rdhcsco3_500.png

tumblr_mjyg0aitSc1rdhcsco4_500.png

tumblr_mjyg0aitSc1rdhcsco5_500.png

TATLI bu Faith gibi bir şey olucak anlaşılan resimlerden onu görüyorum :D ulen 8 nisan çabuk gelll :D

TATLI bu Faith gibi bir şey olucak anlaşılan resimlerden onu görüyorum :D ulen 8 nisan çabuk gelll :D

Faith başka bir diziydi ya onun gibi olmaz ama bunda da bir fantastiklik var yani özel kıvılcımlı güçler olabilir :D konusunu okuyunca :) onu anladım baksana babası tanrıymış filan :D

Konu: Ölümlü bir anne ve tanrı bir baba tarafından dünyaya gelen ama daha çok bir insan gibi yaşamayı isteyen bir erkek gumiho (dokuz kuyruklu tilki) olan Choi Kang Chi, insan olarak yaşamak için elinden geleni yapmaya çalışıyor. Yarı insan yarı mitolojik bir yaratık olarak dünyaya gelen ve insan olması mümkün olmayan diğerlerinden daha çok insan olma mücadelesi veren Choi Kang Chi'nin büyük destansı hikayesini izleyeceğiz. Yoon Seo Hwa (Choi Kang Chi'nin annesi) Jiri Dağları Tanrısının koruyucusu, Gu Wal Ryung (Choi Kang Chi'nin babası) birbirine aşıklardır ama düşmanlarının tuzağına düşerler, Yoon ailesi her şeyi yerle bir eder. Seo Hwa hizmetçisi ile kaçarken, Wal Ryung'un kaza sonrası ortadan kaybolduğu haberini alır. Kaçarak oğlunu büyütmesinin mümkün olmayacağını düşündüğünden , birinin ona sahip çıkacağı umuduyla oğlunu bir sepetin içine koyarak nehire bırakır. Choi Kang Chi, nehirden alındıktan sora Choi ailesi tarafından yetiştirilir. Dİzide, Choi Kang Chi, Jiri Dağlarının Koruyucu ruhu baba Gu Wol Ryung'un ve insan olan anne Seo Hwa'nın oğludur. Kang Chi açık sözlü ve tamamen ilginç bir karakter. Bir kaza sonucu yarı insan yarı yaratık olduğunu anladığında ikinci hayatını yaşamaya başlar. Dam Yeo Wool ise dövüş sanatları ve okçuluk alanlarında ustadır. Yeo Wool genç yaşında bir dövüş sanatları merkezinde eğitmen olmuş ve Konfüçyus öğretileriyle yetiştilmiş dürüst bir karakterdir.

bekliyorum bakalım başlasın izlemeye çalışcam canım saol :)

Geri