Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Milenyum borsa, zart borsa zurt borsa zaten hep Monopoly cakmasiydi. Ama aşırı eglencelilerdi ya. Kırtasiye oto lastikçi vs vardibir de şey vardı onu hatırlıyor musunuz? monopoly gibi ama değil. hepsi benim, ismi.
O ne ya
Haa klasik İzmirliler işte. Toplu saklambaca muci demişler. Tıpkı çekirdeğe çiğdem simite gevrek dedikleri gibi. Hep bir farklı olma çabasımuçi, sokak oyunu. topa biri hızlıca vurur, ebe topu koşarak almaya gider, topu alarak geri geri başlangıç noktasına gider, bu arada tüm oyuncular saklanır. ebe, kişileri saklandıkları yerde gördüğünde "lari, ağacın arkasındasın, muçi" diyerek muçiler (ebeler). eğer ebe, tüm oyuncuları muçilerse, ilk muçilenen ebe olur, bu arada saklanan oyunculardan biri, ebe görmeden topa vurabilirse, oyun aynı ebeyle tekrar başlar. izmir'de doksanlar çocukları arasında biliniyor daha çok. pek bilen görmedim ben de nxnsb
Biliyorum biliyorum bilmem mi? En sevdiklerimdendi