Hatem
Elmas Üye
Kiremitleri dizip topla vurma değil miKoşmalı toplu oyunların en iyisi en eğlencelisi dombalis bence ya (kiremit dizme oyunu)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kiremitleri dizip topla vurma değil miKoşmalı toplu oyunların en iyisi en eğlencelisi dombalis bence ya (kiremit dizme oyunu)
Knex Legodan daha pahalıydı , o zamanın en kaliteli oyuncakları idiBiliyorum biliyorum bilmem mi? En sevdiklerimdendi
Aynen sonra onları tek tek dizmeye çalışıluyordu biz 12 kiremitle oynardık sürekli devrilirdi :dKiremitleri dizip topla vurma değil mi
Metin2 ?Ah ulan ne. Neyse ben gideyim de metin iki birinci köyde yaban köpeği kesip ortaokul günlerimi yad edeyim
Oynuyorum ara sıra. Hangi serverda?Ben hala oynarım ara sıra hesabım duruyor 97 de bırakmıştım ;d
Ben 2008 de üniversite 1 de başlamıştım ilk
Dandanakan senin ?Oynuyorum ara sıra. Hangi serverda?
Dandanakan benimki de ama orayı saldım marmaradayim şimdiDandanakan senin ?
Hesap kaç levelDandanakan benimki de ama orayı saldım marmaradayim şimdi
90 level ana çar. Şuan simya çarı kasıyorum 55 eHesap kaç level
Ben bi ara sana itemleri göstereyim , uzun zamandır oynamıyorum . Tüm karakterler var bende . Lycan hariç. GM lik te yapmıştım ben ;d90 level ana çar. Şuan simya çarı kasıyorum 55 e
Sen bayağı biliyorsun o zaman oyunuBen bi ara sana itemleri göstereyim , uzun zamandır oynamıyorum . Tüm karakterler var bende . Lycan hariç. GM lik te yapmıştım ben ;d
Ben de üni de iken başlamıştım , oynadın mı bu oyunu ?Bu oyunlarda ben fazla hirsli oluyorum. Bizim minnakla birbirimize giriyoruz her oyun sonundaGayet de eglenceli oyunlar, benim kucuklugumde oynadigim bir oyun degildi bu mesela.
Guess Who’yu oynadim da sen hangi oyundan bahsediyorsun?Ben de üni de iken başlamıştım , oynadın mı bu oyunu ?
Hay allah ben metin2 den bahsediyorsun sandım ;dGuess Who’yu oynadim da sen hangi oyundan bahsediyorsun?