guess who?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
garaj mı, plastik oyun mu

benim hatırladığım

ooo knikkers zamani. benim yasadigim yerde buna ''knikkers'' ve ''knikkeren'' diyorduk. hep kazanirdim. 20 kiloluk cantam vardi knikkerslarla dolu olan. sonra kardeslerim benim kazandiklarimi knikker oyununda hep yenilmeye baslamistilar ve saheserlerim kayboldu uhuh

hatta her knikker'in farkli degeri vardi. puan degeri yani.

bu knikkers'larin degeri sifira yakin bir seydi mesela:
1662060584678.png
kimse bundan istemezdi ve degersiz gorurdu.

en degerli knikker'lara ''bonk'' diyorduk. bonklar buyuk olanlardi ve 20 puan degerindeydi.
bunlardan:
1662060926114.png
1662060978791.png

Son düzenleme:
konu farkli yerlerden acilmisken;

POKEMON KART VE FLIPPO ZAMANLARINI HATIRLAYAN VAR MI ARANIZDA?

ooo knikkers zamani. benim yasadigim yerde buna ''knikkers'' ve ''knikkeren'' diyorduk. hep kazanirdim. 20 kiloluk cantam vardi knikkerslarla dolu olan. sonra kardeslerim benim kazandiklarimi knikker oyununda hep yenilmeye baslamistilar ve saheserlerim kayboldu uhuh

hatta her knikker'in farkli degeri vardi. puan degeri yani.

bu knikkers'larin degeri sifira yakin bir seydi mesela:
Ekli dosyayı görüntüle 65389
kimse bundan istemezdi ve degersiz gorurdu.

en degerli knikker'lara ''bonk'' diyorduk. bonklar buyuk olanlardi ve 20 puan degerindeydi.
bunlardan:
Ekli dosyayı görüntüle 65390
Ekli dosyayı görüntüle 65391
Misket işte. O cam olanlar en degersizler birlik sayılırdı. Beyaz kemik olanlar beşlik, renkli olanlar onluk büyük olanlar da yüzlük. İsimler farklı olsa da değerler evrenselmis demek

Misket işte. O cam olanlar en degersizler birlik sayılırdı. Beyaz kemik olanlar beşlik, renkli olanlar onluk büyük olanlar da yüzlük. İsimler farklı olsa da değerler evrenselmis demek
tr'de misket farkli oynaniliyordu ama. kucuklugumden hatirlarim. hem o zamanlar bir cok seyi, bir cok oyunu ve kurallarini kafamizdan uydurup yapiyorduk. bunun boyle bisi olmadigina icim farkli bir rahatladi :d

Geri