#GrupGafaDadLı

Konu sahibi son olarak 1054 gün önce görüldü
Çoğunluk her zaman haklı olmayabilir bak şimdi lost yaparsın yarın bir gün içindeki kerolayn sevgisi gezi parkı eylemleri gibi dışarı dökülür. :D

Hayırdır keroLayn size sponsor falan mı olacak nedir bu keroLayn sevgisi :D Zamanında dalga geçiyorlardı ama keroLayn ile :hih:

:D Sponsor değilde ola kero diyesim var saa ondan bukadar ısrar ediyom :D Lost olunca lostum mu diyim ola kero?:D

İki saattir alcatraz ile her türlü kombinasyonu denedik. Ben Lost_keroLayn da karar kılar gibi oldum o beğenmediğinden ve Lost'ta ısrar ettiğinden mütevellit şu an araftayım :D

Hehee kızın kafası yeterince karışık zatı:d kendisi GafaDadlı grubun şaheseridir:D
Grup hakkında bilgim yok ama biz burda onun için beyin fırtınası yapıyoruz, hep iyilik düşündüğümüzden. :D
Hayırdır keroLayn size sponsor falan mı olacak nedir bu keroLayn sevgisi :D Zamanında dalga geçiyorlardı ama keroLayn ile :hih:
Yok ya sadece daha sempatik. Lost çok sade. çok ciddi gibi. Bir soğukluk var gibi lostta. :D

Grup hakkında bilgim yok ama biz burda onun için beyin fırtınası yapıyoruz, hep iyilik düşündüğümüzden. :D

Yok ya sadece daha sempatik. Lost çok sade. çok ciddi gibi. Bir soğukluk var gibi lostta. :D

keroLayn yaparsam forum kapanana kadar her ay en iyi nicke seçeceğinize söz veriyor musunuz :p :haha:

Seçmeyen Lost olsun. Gafası dadlı olmasın. :D

24Ar6.png

Delil elimde :honk:

İki saattir alcatraz ile her türlü kombinasyonu denedik. Ben Lost_keroLayn da karar kılar gibi oldum o beğenmediğinden ve Lost'ta ısrar ettiğinden mütevellit şu an araftayım :D
Alla alla bukadar ısrar etceğine kendisi olsun ozaman Lost:hih:alkcatrese selamlar hattan bi çıksın:D

Bencede soğuk duruyor hiç onun kişiliğini yansıtmıyor bence,hem daha erkeksi nick gibi geliyor bana..:dusun:

Cehennet 'm sardırdın Hacı 'ya
Rencide etmekle yıldıramazsın onu bu konuda
Olmuş artık fenerli
Konuya bakıp dalıyorum kederli :D

NazLım azmin zaferi ışte
gel sen de katil bize
hep olalım fenerli
herkesi getirelim dize :D

Biri taşımız yorumları bu konuya kim ki
Arada takip ediyorlar burayı da belli
Hacı bi kere düştü gözümden
Dönmeyecekti o verdiği sözden :D