#GrupGafaDadLı

Konu sahibi son olarak 1053 gün önce görüldü
Kanks aydınlatmak isterdim ancak o konuda 100den fazla yorum var ve 50si bana ait :zuha:
UniBJK aşkım depreşti yine geçenlerde. Hacı da foto eklemiş, atkısı var. Atkıya aşık oldum al atkı senin dedi ama vermedi kanks beni kandırdı :o
Olay kısaca böle, atkıyı göndercem vaadiyle konuya yorum yaptırdı sayemde konu patladı gitti ama o benim duygularımla oynadı :(

Hacı duyduklarım doğru mu ?
Eğri oturup konuşmalı bence doğru
Atkıyı dostuma vermen en doğrusu
Bombalarım orayı olursun yolcu

Uyandiriiimm dedim :D:hi:

Hayatım dalgalı ama yanımda alcatraz
Yazarım bi beste itirazı olmaz
Maziye dönüp dedim yapayım alıntı
Sonradan farkettim olacak bu ç-alıntı :D

Kanks hece sayısını tutturamamışsın bak zamanında gedik kaldı orası :p :D

Hayatım dalgalı ama yanımda alcatraz
Yazarım bi beste itirazı olmaz
Maziye dönüp dedim yapayım alıntı
Sonradan farkettim olacak bu ç-alıntı :D

Kanks hece sayısını tutturamamışsın bak zamanında gedik kaldı orası :p :D

yaa içimizden geldiği gibi kanks kasmaa boş veeerr sal gitsin içindekileri :D bn biraz cıkcam kanks. ilerleyen saatlerde gelebilirim.

yaa içimizden geldiği gibi kanks kasmaa boş veeerr sal gitsin içindekileri :D bn biraz cıkcam kanks. ilerleyen saatlerde gelebilirim.

Tamamdır kanks, arayı açma çok sonradan açıklama yapması zor oluyor yapmayınca da sende bişiler eksik kalıyor gibi geliyor kendimi suçlu hissediyorum :zuha:

Benim gibi aksi, duygusal, deli, hırçın, dengesiz az biraz da komik insanlar buluyorum galiba allam şükürler olsun :honk:

Bu güzel konu için öncelikle sana teşekkür ederim @Cehennet

GafaDadLı'nın kuruluşu Şubat 2012-Haziran 2012 arasında bi yerlerdedir. Kafası tatlı insanlarla kurduğumuz, Kayseri şivesini serpiştirmeyi de ihmal etmediğimiz bir gruptur.

Grubumuzun manifestosu grup sayfamızda yazmaktadır. Bilmeyenler için ekleyeyim buraya da:

Öncelikle bu gruba katılmak herkesin harcı değildir :honk: Bizim de belli kriterlerimiz var. Bunları siz değerli üyelerimizle paylaşmak gerekirse eğer;

-www.forumbahane.net üyeliği olan
-Hadi deyince hadi'leyen
-En az 2 gram kafa dadlığı olan
-2 kilo ezine peyniri
-Kafiyeli konuşma konusunda az biraz yetenekli
-Saçmalama konusunda oldukça iyi
-Kendini ifade etmekten çekinmeyen
-Aykırı olmaktan korkmayan
-Tercihen haksızlığa göz yummayan yer yer yorumlarda göze batmalık
-Ve yine tercihen daha önce dadlanma yaşamış

takım arkadaşları arıyoruz. Eğer siz de bu kriterlere uyduğunuzu düşünüyorsanız aramıza hoş geldiniz.
ForumBahane kişisel sayfamız : http://www.forumbahane.net/kisisel-sayfaniz/431117-grupgafadadli.html
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar dağılabilirsiniz. :honk:

Bi insanda ne olsun isterdin diye soran olursa cevabım az biraz kafa tatlılığı olurdu sanırım :honk:
Bizler kurduk ama yükseltecek olan sizlersiniz :honk:
Grup sayfasında manyak muhabbet dönüyordu, arada uğrayın nan :zuha:

-En az 2 gram kafa dadlığı olan :D O dediğin bende kiloca var gramda neymiş :D

Eşik değerini yazdımdı ben :D Yoksa benim sadece kafa değil yani tatlı olan komple tatlıyım yani :zuha:
Biliyorrum ama burdan kendimizi daha çok ifşa etmiyek dedim,ondan sadece gafadadlı olan kısmını didim:D Aslında senin nickini "şekerkız "diye değişek mi nedersin?:D

Biliyorrum ama burdan kendimizi daha çok ifşa etmiyek dedim,ondan sadece gafadadlı olan kısmını didim:D Aslında senin nickini "şekerkız "diye değişek mi nedersin?:D

Yok naaannnnn o ney öleeee :D Aşırı şekerlenmeden diyabet neym oluruz :p :D

Hahaaa oda doğru:dd
Anket ne durumda? Hangisine karar verdin?

Lost aldı götürdü yaa.. Ben hala kararsızım, burası beni keroLayn olarak tanıdı şeysi bi tarafta Lost olmak bi tarafta çok kararsızımm

Geri