#GrupGafaDadLı

Konu sahibi son olarak 1052 gün önce görüldü
Ben bilime inanıyorum mümkün değil ispatlarsan sana da inanabilirim belki

bilim dediğin şey de o kadar net değil zaten .s.s
son 2 yılda tüm tabularım yıkıldı, yok olabilir yok şöle yok böle yok küsuratlı falan :honk:
her şeye inancımı yitirdim :agla:

bilim dediğin şey de o kadar net değil zaten .s.s
son 2 yılda tüm tabularım yıkıldı, yok olabilir yok şöle yok böle yok küsuratlı falan :honk:
her şeye inancımı yitirdim :agla:

Bilim ile ilim öğrendin öğrendiğin ilmi satarak para kazaniyorsun bir de bilime kafa mı tutuyorsun asdfhgn
Ben de yitirdim ya zengin olamayacağım galiba

Bilim ile ilim öğrendin öğrendiğin ilmi satarak para kazaniyorsun bir de bilime kafa mı tutuyorsun asdfhgn
Ben de yitirdim ya zengin olamayacağım galiba

senin zengin olma olasılığınla benim evlenme olasılığımı aynı görüyorum, bir de olacağını mı sanıyordun :T:
valla bilim her gün değişiyor değişen bu bilim camiasına ayak uydurmaya çalışırken de çok yoruldum yeterince yorulmamışız gibi .s.s
dün ak dediğimize bugün kaa diyoz :honk:

senin zengin olma olasılığınla benim evlenme olasılığımı aynı görüyorum, bir de olacağını mı sanıyordun :T:
valla bilim her gün değişiyor değişen bu bilim camiasına ayak uydurmaya çalışırken de çok yoruldum yeterince yorulmamışız gibi .s.s
dün ak dediğimize bugün kaa diyoz :honk:

Bizim umudumuz var tamam mı senin gibi umut fakiri değiliz.şunları okuyanda şey sanır bütün ülkenin siskolarini sen zayiflatiyorsun (kafasiniduvaravuransmyl)

Bizim umudumuz var tamam mı senin gibi umut fakiri değiliz.şunları okuyanda şey sanır bütün ülkenin siskolarini sen zayiflatiyorsun (kafasiniduvaravuransmyl)

bütün dünyanın olmasa da bulunduğum dünyanınkilere el atıyorum :honk:
bu dünyadan bi kopaydım iyiydi :honk:

Söyle fazla yüklenmesinler.homini gırtlağa yani..yine başladın kopmaya değil temiz sopaya ihtiyacın var

elinde kalmaktan korkuyorum .s.s kalırım yani bir nevi hedefime ulaştırmış olursun :honk: tamam anlaştık bana uyar :torpu:

ay buldum canım konumu .s.s
134 sayfa, okurum ben bunu :honk:
çünkü aylaklık bunu gerektirir :honk:

Geri