#GrupGafaDadLı

Konu sahibi son olarak 1055 gün önce görüldü
alcatraz34 kanks sana gelsin bu. Olayların esprisini anlayamazsan içim rahat etmez biliyon :o Benle aynı seviyede olman lazım.

o239t.png

alcatraz34 kanks sana gelsin bu. Olayların esprisini anlayamazsan içim rahat etmez biliyon :o Benle aynı seviyede olman lazım.

o239t.png

hiç erinmeden benim için sunları yapıon ya kanks gözümde değerin katbekat artıyor. 10 numara 5 yıldız insansın.

Adam'lık erkeklik konusu değildir, karakter meselesidir. Bunun da en iyi örneği en iyi dostum napsakkia 'dır. Adaamsınn :cici:

hiç erinmeden benim için sunları yapıon ya kanks gözümde değerin katbekat artıyor. 10 numara 5 yıldız insansın.

Adam'lık erkeklik konusu değildir, karakter meselesidir. Bunun da en iyi örneği en iyi dostum napsakkia 'dır. Adaamsınn :cici:

Naptım ki :o
Şımartıyorsun kanks :dyg:
Seviyom seni.

Olm bi insan kendi yazdığına yarım saat güler mi nan :zuha: beni siz bu hale getrdiniz :D

Ama yani gülünmeyecek gibi değil ki :zuha: Alcatraza imam dedin nan daha ne olsun :zuha:

Ooooffff inanamıyorum yaaa :D Hacı gönüllüydü halbuki ama alcatrazdan töbe olmaz imam neym :p

Ama yani gülünmeyecek gibi değil ki :zuha: Alcatraza imam dedin nan daha ne olsun :zuha:

Ooooffff inanamıyorum yaaa :D Hacı gönüllüydü halbuki ama alcatrazdan töbe olmaz imam neym :p

O dediğin zat son dağ bükücü
Kafiyede oldum sizden sonra üçüncü
alcatraz34 okusa bize bir dua
Belki oluruz biz de üniversitede hoca :D

Bunlar hala atkımı elde etmek için kurulan kumpaslar :D yemiyorum bu numaralarınızı :D

O dediğin zat son dağ bükücü
Kafiyede oldum sizden sonra üçüncü
alcatraz34 okusa bize bir dua
Belki oluruz biz de üniversitede hoca :D

..ve alcat* emretti acılsın üni kapıları
Kırmayın üzmeyin dedi NazLı 'yı
Kırıp üzerseniz bu yeni hocamızı
Salarım beddualı kara bulutları :D

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnn :D

*alcat: alcat neeeyy laaannn :T:

NazLı he olun sen bu gidişle hoca
Kaç saat forumdasın günde koca
Olmadı bul sen de bi zengin koca
Sonra kimin umrunda olmak hoca :D

Hacı sen hala konuşuyor musun
Bi atkı için takım değiştiriyorsun
Kumpas falan atarsan çamur
Alcatraz gelir ağzının üstüne vurur :hih:

Ahahah nan manyak oldu alcatraz34 gülmekten yazamadımewdngnrgejşi

NazLı he olun sen bu gidişle hoca
Kaç saat forumdasın günde koca
Olmadı bul sen de bi zengin koca
Sonra kimin umrunda olmak hoca :D

Hacı sen hala konuşuyor musun
Bi atkı için takım değiştiriyorsun
Kumpas falan atarsan çamur
Alcatraz gelir ağzının üstüne vurur :hih:

Ahahah nan manyak oldu alcatraz34 gülmekten yazamadımewdngnrgejşi
ahahahah :haha: süper yaaa :D güldüm bayaa ellerin dert görmesin dostum lostum :D

atkı mı ne atkısı hangi atkı ? Atkı derken Hacı ?

Kanks aydınlatmak isterdim ancak o konuda 100den fazla yorum var ve 50si bana ait :zuha:
UniBJK aşkım depreşti yine geçenlerde. Hacı da foto eklemiş, atkısı var. Atkıya aşık oldum al atkı senin dedi ama vermedi kanks beni kandırdı :o
Olay kısaca böle, atkıyı göndercem vaadiyle konuya yorum yaptırdı sayemde konu patladı gitti ama o benim duygularımla oynadı :(

Geri