Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yagdi yagmur cakti simsek sende mi sair oldun essoglu esek.p
dadlı insanlar naber![]()
laf sokmadim aklima o geldi dur bi daha dusunuyum
ooooooo kimleri görüyoruz :honk:
nerelerdesin faruk, grubumla boy ölçüşemeyeceğini anlayıp asimile mi oldun sonunda .p
oooo düşünerek yazamazsın ki anında çıkması lazım gafa dadlı olmanın birinci kuralı bu .s.s
ya şimdi öyle kışkırtıcı cümleler kurma :p emperyalist güçler grubuma el koydu senin gibi bir sio olamadık :asd:
Şurda bir tren geçiyor ki , Trene bakıyorum ki , Tren üzerinde bir yazı yazıyor ki , o da dogu express miş ki, tren içinde bir güzel var ki, ama ben güzeli tanımıyorum ki, bende mahsus trene biniyorum ki, ondan sonra istanbul haydarpaşada iniyoruz ki , bende mahsus kendimi bi köşeye giriyorum ki , kızla tanışmak için ki, ondan sonra o trenden iniyor ki bende iniyorumki, kendimi mahsus deydiriyorum ki, öküz önüne baksana
kafamin dadli olmasi icin baya bi icmem lazim : )
gerek yok takıl bize.
geçen arkadaş bakıyor yüzüme dedim napion senin şu içmeden yaşadığın kafayı kaç dublede yakalarım diye hesap ediyom ama işin içinden çıkamıyorum diyo :honk: yani demem o ki o dadlılık doğal 43 tane üyenin kafasında bu etkiyi yarattık 44. olmaya hazır mısın :honk:
bir CEO kolay yetişmiyor demiyor da yok emperyalist güçlerdi masonlardı illuminatiydi falandı filandı geç bunları :honk:
sen de bizi kandırmaya çalışmışsın ki aklınca ki :honk: ama düşünce biçimini sevdim ki :dyg:
ben size takilirsam 43 kisi kafadan finito benim kafa biraz degisik darbe alsam kafaya duzelirim bence dadlu dadlu bakarim :nee::nee::nee::gone_nuts::gone_nuts:
sio kamplarımı var? nerede yetişiyonuz siz![]()
bişi olmaz herkesi almıyoruz özenle seçtik o 43 kişiyi senden 43 tane daha olduğunu düşün şahsen ben öle düşünüyorum :honk:
yok, beyninin sağ arka lobunun kulağına bakan tarafında bi tane katı madde var. o katının sıvılaştığı kişiler gafa dadlı sıvının da buharlaşıp boşluk oluşmasıyla CEO olunuyo. ama çok nadir oluyo bu. ben diyim milyonda sen de milyarda bir :honk: yani demem o ki herkese nasip olmaz baştan ben sana ondan öle diyordum beni geçemezsin dedim sana çünkü sende o boşluk yok .p
sonunu düşünen kahraman olamaz belki ama zengin de olamaz .s.s biz ki zengin olması şart insanlarız carpe diemi başka konulara iteleyip şu benim kredileri ödemeliyiz önce sonrasını sonra düşünürüz asıl :honk:
hee havada orada sirküler olunca gafa yapıyor yani :asd:
Hayat boyu kredi odiyceksin kisadan sat benide kendinide kurtar
hazıra dağ dayanmaz kamki .s.s hadi sattık parayı yedik eee sonra naapcaz .s.s ben bi daaa o hastane köşelerine dönemem :hih:
Temiz aayfa is gorur asdfm
benim o hastaneden 9 ay ne çektiğimi bir allah bir ben bir de başhekim başhemşire başhekim yardımcısı sekreterler teknik servis nan düşündüm de herkes biliyo .s.s neyse yine de dönemem yani :hih: