#GrupGafaDadLı

Konu sahibi son olarak 1053 gün önce görüldü

Bi üst sürüme güncelledim kendimi. Bazı sıkıntılar var ya şaapma sen :D

bazı sıkıntıların olabilir de beni neden sıkıntıya sürüklüyon damat .s.s

bu konu daha hit bence ben burdan yürürüm :D

konu hit de eski kimse bakmıyo artık eskiden olan 50 ziyaretçinin 5i bile yok yani seviye nerelerde :honk: gerçi böle daha iyi kimseyi bulamaz yine bana kalırsın nihahaha :honk:

Oo hayırlı işler bol güneşler terslik var sanki bu işte
Bana diyene bak kaçıncı kuma oldu bu ustume
Ceo nazlı ne diyor buna bi açıklaman vardır umarım
benden önce sen başlamışsın aldatmaya yani sanirim
:uzgun:

Ben şimdi buranin muhtarligini yapsam ikagametgah falan imzalasam accik para kazanirmiyim issizlik diz boyu

Oo hayırlı işler bol güneşler terslik var sanki bu işte
Bana diyene bak kaçıncı kuma oldu bu ustume
Ceo nazlı ne diyor buna bi açıklaman vardır umarım
benden önce sen başlamışsın aldatmaya yani sanirim
:uzgun:

öncelikle profaylındaki yazışmaları hatırlatayım
Nazlı benim zayıf noktam ama napıyım :(
kaçıncı kuması falan yok bu işin nazlı tek
gel hesap sor burda öncesinde beni ek ek .s.s

Ben şimdi buranin muhtarligini yapsam ikagametgah falan imzalasam accik para kazanirmiyim issizlik diz boyu

kamki şimdik şöle oluyr ben buranın kurucu müdavimi ceosu başganı kolu bacağı vazgeçilmez ocağı ayak baş parmağı ve açlıktan köpük kusanı olaraktan sana ödeme neym yapamam :honk: biliyon kendime yok hayrım ama gel takıl mesaj neym kas anca öle bi katkısı olur sana :honk:

gel hesap sor burda öncesinde beni ek ek .s.s

kamki şimdik şöle oluyr ben buranın kurucu müdavimi ceosu başganı kolu bacağı vazgeçilmez ocağı ayak baş parmağı ve açlıktan köpük kusanı olaraktan sana ödeme neym yapamam :honk: biliyon kendime yok hayrım ama gel takıl mesaj neym kas anca öle bi katkısı olur sana :honk:

Katki payi vergisi aliyomusun kamki bizim parayi bulup yirtmamiz lazim yoksa kafama civi cakip intihar edicem

gel hesap sor hep ek ek

Profaylima aldandin
Sen herkeslere kandin
Nazlı ile mutluluklar dilerim
O zaman ayranımida alip Aranızdan çekilirim
:$:$:$:$
Hih hih

Katki payi vergisi aliyomusun kamki bizim parayi bulup yirtmamiz lazim yoksa kafama civi cakip intihar edicem

kamki sezon bi başlasın ben paraya para demicem gibi geliyo potansiyel var ancak bu ara maddi olarak göçmüş durumdayım önce bi toparliim ondan sonra tekrar konuşalım şimdilik çiviyi duvardan başka yere çakma eğer hala çözemezsek ip asarsın o çiviye onunla intihar edersin kafanı çivi çok acıtır nan .s.s

gel hesap sor hep ek ek

Profaylima aldandin
Sen herkeslere kandin
Nazlı ile mutluluklar dilerim
O zaman ayranımida alip Aranızdan çekilirim
:$:$:$:$
Hih hih

beni koyup gitme ne olursunnnnnnnnnn :agla:

kamki sezon bi başlasın ben paraya para demicem gibi geliyo potansiyel var ancak bu ara maddi olarak göçmüş durumdayım önce bi toparliim ondan sonra tekrar konuşalım şimdilik çiviyi duvardan başka yere çakma eğer hala çözemezsek ip asarsın o çiviye onunla intihar edersin kafanı çivi çok acıtır nan .s.s

beni koyup gitme ne olursunnnnnnnnnn :agla:

Dikkani acali kac ay oldu Sen Beni kandiriyon dikkani satak bence parasini bölüşerik

Devredirik para eder .p

doğru diyon kamki mübalağa yapmakla birlikte bi araba parası verdim ben bu tartıya :honk: kredisini daha ödüyom yılbaşına kadar da ödüycem daha yeni yılbaşı geçtiğini göz önüne alırsak baya baya ödüycem yani :honk: seneye bu zamanlar baya baya zengin olcam ben kamki .p

doğru diyon kamki mübalağa yapmakla birlikte bi araba parası verdim ben bu tartıya :honk: kredisini daha ödüyom yılbaşına kadar da ödüycem daha yeni yılbaşı geçtiğini göz önüne alırsak baya baya ödüycem yani :honk: seneye bu zamanlar baya baya zengin olcam ben kamki .p

Seneye bu zamana kim ole kim kala sat sen onu sat

Bilemiyorum ne gidebiliyorum nede kalabiliyorum
Sensizlik bi izdirap gibi gelicek Bunu da biliyorum
Ah Ceo ben kuma olmamalıydım ben bunu haketmedim hiç
İlkin olmasamda sonun olmalıydım o zaman yaşardım büyük bir sevinç :ama::agla:

Kod:

Once parasini yerik geri kalani sora dusunuruz kafamiza yazik

sonunu düşünen kahraman olamaz belki ama zengin de olamaz .s.s biz ki zengin olması şart insanlarız carpe diemi başka konulara iteleyip şu benim kredileri ödemeliyiz önce sonrasını sonra düşünürüz asıl :honk:

yagdi yagmur cakti simsek sende mi sair oldun essoglu esek.p

Geri