Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ooo hayırlı işler bi de benden numara istiyor
Çarşı karıştı bi köşeden izliim ben![]()
Ayrıcalıklı vallahi düşündüğün gibi.![]()
Baskılar biiizi yıldıraaamaz. ceoLayn itiraf et fena yakalandın.![]()
yakalancak bişi yapmadım ben taam mıııııı :oy:
damat sana felaket gıcık kapmaya başladım elimde kalcan bak döferim çocuk seni :pat:
ben bu forumda sade ve sadece nazlının numarasını istedim taam mı bu bile açıklar tüm durumu :torpu:
Arkadaşlar yaşı yaşıma uygun, her konuya uygun kafiye dizebilen (kafiye can evimdir nan :dyg: ), dişi cinsiyette, ayranı bir yudumda höpürdetebilen taliplerimi bekliyorum :o
Damat bence bu oldu ?
Hee hee bende inandım.![]()
Şiddetle hiçbir şeyi çözemezsin bence oturup konuşalım.![]()
ben ben ben ben ben :dyg:
beni tarif ettin işte kabul et her türlü yollar naba çıkıyor naz etme gayrı kalmayalım ayrı :srl:
Oldu oldu. Gelişmeleri takipteyim.Arkadaşlar yaşı yaşıma uygun, her konuya uygun kafiye dizebilen (kafiye can evimdir nan :dyg: ), dişi cinsiyette, ayranı bir yudumda höpürdetebilen taliplerimi bekliyorum :o
Damat bence bu oldu ?
Yok ben ayrıcalıklının başını yakmam.bak izdivacıma engel oluyon hala konuşalım diyon :honk:
gel konuşalım yap aramızı nazlı yarimle :dyg:
Ay bir düzeltmeyi daha eklemek istiyorum mümkünse diyetle ilgilensin :dyg:
Sen çekil bakim
Yok ben ayrıcalıklının başını yakmam.![]()
Bi üst sürüme güncelledim kendimi. Bazı sıkıntılar var ya şaapma sennan olm noldu nan sen bu değildin .s.s neden herkes bana kinli ya naaptım ben size :agla:
benim gibisini inanki zor bulursun :dyg:
konu aç bari böle zor bulursun ben keronun çakmasıyım diye gelecek değiller ya onu anca lost yapar pratikte baktığımızda o da benim zaten :honk: