İnsan sevmediği birini birilerini niçin nasıl dinler ki tamamen merakımdan soruyorKendilerimi sevmem. Ama dinlerim.
Mesela ben Mustafa Yıldızdoğan i ne severim ne de dinlerim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnsan sevmediği birini birilerini niçin nasıl dinler ki tamamen merakımdan soruyorKendilerimi sevmem. Ama dinlerim.
Karakteri ayrı sanatı ayrı. Ahmet kaya’yı da sevmem ama dinlerim.İnsan sevmediği birini birilerini niçin nasıl dinler ki tamamen merakımdan soruyor
Bak "bir gorus kabininde" parcasi icin uzulmek normaldir. En azindan darbe sonrasi islenen suclar ithafen yazmislar.İnsan sevmediği birini birilerini niçin nasıl dinler ki tamamen merakımdan soruyor
Kim o kadin?Cocuklugum gencligim onlarla geçti , Grup Yorum Grup Kızilirmak ..An an hala dinlerim de
Yorumları tınıları guzel .
Bu kadın niye bir bana düsman ya hepinizle konusuyor ,s ( konudan bagımsiz)
Yazamamm cök sinirleniyor bem yazinca adini vs ,sKim o kadin?
Olur oyle seyler jabsbhs bana da 2-3 uye harici kimse cevap yazmaz mesela nefret ederler konusmaktan. Ama bu susmaya engel degil. He ben yuzsuz herifim yazarim o ayri ajdjdjhdYazamamm cök sinirleniyor bem yazinca adini vs ,s
Olur oyle seyler jabsbhs bana da 2-3 uye harici kimse cevap yazmaz mesela nefret ederler konusmaktan. Ama bu susmaya engel degil.
Yahu sende herseye uzulme be kizcagizim. Ulan yine konuyu muhabbete cevirdim azar yiyecegim.Üzüldüm ..
Forumda sorun yok onun kendi pc sorunludur;DXastur görsel atmış Zana yazıyor orda gördün mü onu ?
Karakter dediğin ideolojileriKarakteri ayrı sanatı ayrı. Ahmet kaya’yı da sevmem ama dinlerim.
bu ne yaman çelişki anne…….Karakter dediğin ideolojileri
Ve sanatları da genelde bu bağlamda oluyor
Çelişki var sanki![]()