Grup Yorum'a bir engelleme de Deezer'da

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Protest şarkılarıyla bilinen Grup Yorum’a bir engel de müzik ve podcast platformu Deezer’dan geldi.

1748610610798.png

Grup Yorum’un YouTube’da 56 farklı kanaldaki 454 videosu dün ‘milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması’ gerekçesiyle erişime engellenmişti.

Spotify ve Apple Music de müzik grubunun Çav Bella’nın da olduğu 12 şarkılık ‘Haziranda Ölmek Zor/Berivan’ adlı albümü platformlarından çıkarmıştı.

Engelli Web‘in aktardığına göre Deezer’da da grubun ‘sanatçı sayfası’ erişime engellendi. Ancak henüz Türkiye’den görünmez kılınmadı.

Kaynak

Çok özgürleştik çooookkkk dhfjcjb. Yok başka bir yerde bu kadar kapsamlı demokrasi, özgürlükler,......

Çok bilmiyorum ama bu gruptan biri ölüm orucu tutmuş muydu ya Twitter’da görmüştüm sanki
Evet Helin Bölek ve İbrahim Gökçek
Grup yorum şarkıları ve konserleri yasaklanip solistleri de tutuklanica ölüm orucuna başlamışlardı ve malesef hayatlarını kaybettiler :(

AlnıMda yaldızlı bere :D
Yanlız bir daha Zana dersen cvp vermem anlı şanlı nickim var benim sıkmayın canımı kjkhkhk
Inanmiyorsun dimi! Vallahi boyle gozukuyor. Sanirim xenfero mu ben feromu ne bazen guncelleme ve temizleme islemlerinde geriye donuk verileri baz alabiliyor. Bi yoneticiye danis istersen. Hangi tarayicidan girsem boyle
@Leviathan da duzelmistir belki bir daha baksin bi
Picsart_25-05-30_21-05-57-393.jpg

Kendilerimi sevmem. Ama dinlerim.

Bu kente yalnızlık çöktüğü zaman
Uykusunda bir kuş ölür ecelsiz
Alıpta başını gitmek istersin
Karanlık sokaklar kör, sağır, dilsiz…

Inanmiyorsun dimi! Vallahi boyle gozukuyor. Sanirim xenfero mu ben feromu ne bazen guncelleme ve temizleme islemlerinde geriye donuk verileri baz alabiliyor. Bi yoneticiye danis istersen. Hangi tarayicidan girsem boyle
@Leviathan da duzelmistir belki bir daha baksin bi
Ekli dosyayı görüntüle 112088
Bende de zana görünüyor

Kendilerimi sevmem. Ama dinlerim.

Bu kente yalnızlık çöktüğü zaman
Uykusunda bir kuş ölür ecelsiz
Alıpta başını gitmek istersin
Karanlık sokaklar kör, sağır, dilsiz…

Bende de zana görünüyor
Allahin sevgili kullanılmışsınız diycem de xastur Allah'ın gözüne girmek için ne yapmış olabilir diye düşündüm bı an kjkgkhkgkh

Geri