Grup Yorum'a bir engelleme de Deezer'da

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
İnsan sevmediği birini birilerini niçin nasıl dinler ki tamamen merakımdan soruyor
Mesela ben Mustafa Yıldızdoğan i ne severim ne de dinlerim
Bak "bir gorus kabininde" parcasi icin uzulmek normaldir. En azindan darbe sonrasi islenen suclar ithafen yazmislar.

Hadi "haziranda olmek zor" parcasinada hasan huseyin korkmazgil'in sistem elestirisi diyelim. Oda parcada "patron anama sovmus , skmisim dislerimi ve calismisim 15 saat diyor.
Ama cemo diye bir sarki yaparsan bu seni ele verir. Cemo'nun
Elinde mavzeri ile cikip dersim daglarinda yalnizca turki soyledigine kim inanir?

Cocuklugum gencligim onlarla geçti , Grup Yorum Grup Kızilirmak ..An an hala dinlerim de
Yorumları tınıları guzel .

Bu kadın niye bir bana düsman ya hepinizle konusuyor ,s ( konudan bagımsiz)

Cocuklugum gencligim onlarla geçti , Grup Yorum Grup Kızilirmak ..An an hala dinlerim de
Yorumları tınıları guzel .

Bu kadın niye bir bana düsman ya hepinizle konusuyor ,s ( konudan bagımsiz)
Kim o kadin?

ya konuda bir tane kadın var zaten.
neyin gizemini yapıyorsun.

ayrıca sadece haziranda ölmek zor şarkılarını biliyorum onu da şiir olarak.
bana hiç geçmemiş demek ki.

Yazamamm cök sinirleniyor bem yazinca adini vs ,s
Olur oyle seyler jabsbhs bana da 2-3 uye harici kimse cevap yazmaz mesela nefret ederler konusmaktan. Ama bu susmaya engel degil. He ben yuzsuz herifim yazarim o ayri ajdjdjhd
Skma canini

Xastur a kızamıyorum malesef ki kjkjkhkh
ama diğer arkadaşla kanlı bıçaklıyız arada fikir alışverişinde bulunuruz elbette bu da düşmanlığın sanindandir bayana gelecek olursam da tanımam etmem fikir ayrılığı yaşıyoruz ee bir evvelimiz de olmadığına göre karşılıklı diyaloğun da manası yok hepsi bu

Hertürlü sansürlere karşı durmalıyız...

Geri