Görücü usulü evliliğe bakış açınız..

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Görücü usulü evliliğe bakış açınız..

• Kullanılan toplam oy
    52
gördün evlendin buna karşıyım ama birileri vasıtası ile tanışırsın belli bir süre tanımaya çalışırsın bu olabilir.

İnsan tanidina bile guvenemezken tanimadina nasil guvensin

Yakiskliysa olablir bi tanisabilrz bnce;)

''Sevecek insan, ilk bakışta sever'' demiş şekspir abimiz.

Bu gorucu olayindan gecenlerde yasadigim bi olaydan dolayi sogudum. Haberim yokken gorucuye cikarildim hem de babannemim arkadasi tarafindan :D Adamın tek bildigi yurt disi seyahatlari, spor arabasi. Seni kim napsin İsmail Yk kilikli diyemedim ya la?

Bu gorucu olayindan gecenlerde yasadigim bi olaydan dolayi sogudum. Haberim yokken gorucuye cikarildim hem de babannemim arkadasi tarafindan :D Adamın tek bildigi yurt disi seyahatlari, spor arabasi. Seni kim napsin İsmail Yk kilikli diyemedim ya la?

Az daha evleniyordun yani :D :haha::haha::haha:

Adamın birini bekleyeceğim diye ne kısmetlerimi teptim ah ah .Vaktinde evlenseydim
Kocaman çocuklarım olmuştu :cici:

Az daha evleniyordun yani :D :haha::haha::haha:

Ciftlikteyiz. elimize birer torba verdiler gidin findik agacindan findik toplayin beraber diye. Neye ugradigimi sasirdim. Basladi para pul anlatmaya. baya bi hava atti falan lskfjsdkjf paran batsin diyebilecegim tiplerden biriydi kendisi. Olmaz olmaz bu iş olamaz yani ;d

Ciftlikteyiz. elimize birer torba verdiler gidin findik agacindan findik toplayin beraber diye. Neye ugradigimi sasirdim. Basladi para pul anlatmaya. baya bi hava atti falan lskfjsdkjf paran batsin diyebilecegim tiplerden biriydi kendisi. Olmaz olmaz bu iş olamaz yani ;d

Tam komedi ya :haha: Enişte iyiye benziyor çok uzatmamak gerek yaza hemen yaparsınız düğünü artık :D :haha:

''Son Çare Kebap'' Öyle bi yer vardı burda

'Göreceksin bak seveceğiz birbirimizi' sözünden doğru karşı değilim, olabilir yani

Görücü usulüyle tanışmalarda ve akabinde olası bir evlilikte, o civarda geçen yüksek gerilim hattının büyük bir payının olduğunu düşünüyorum.

Geri