Görücü usulü evliliğe bakış açınız..

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Görücü usulü evliliğe bakış açınız..

• Kullanılan toplam oy
    52
on numara beş açılı bakıyorum duruma kesinlikle en sağlıklı evlenme biçimi aslında evlenmeye karar verdiğim zaman böyle bişey düşünüyorum hatta başlık parasını bile ayarladım

Gördüklerimden sonra hiç karşı değilim ;d

toplumun dayattığı roller neticesinde yaşının geldiğine ve bir aile kurmadan toplum tarafından onaylanmayacağına inanan kişilerin tercihi gibi geliyor çoğu kez. -bana göre- biriyle yaşamak için büyük bir sevgi ve aşk olmalıdır. görücü usulü tanışmada kimi zaman o tanışıklık sevgiye kimi zaman da aşka dönebilir belki ama aksi durumda sadece sosyal denklik nedeniyle bir insanla ömür geçirmeye zorlanır kişi. aşk, herkesin kapısını çalar hayatta ve aşkın olmadığı evliliklerde kişi ya kendine ya da karşısındakine ihanetle sürdürür yaşamını. iki durum da birbirinden kötü.

Ben tam olarak evliliğe karşıyım

sonrada eşim beni dövüyor sıddet goruorum sıddetlı gecımsızlık yakarışları yakındadır

Aslında görücü usulüyle evlenen kişilerin boşanma oranı daha azmış. Çünkü sevgiliyken bir şeyler paylaşmadığından sıkılmıyorsun ve evliliğin saygılı bir şekilde sürüyormuş .

Ama yinede canı cehenneme görücü usulünün . :) Severek evlenin lan .

karsi deglim ama severek evlenmek daha iyi

sonra toplumda neden ezık kadınlar cıkıor gorucu usulü evlılık dayak yıyıp sonrada ellerine sağlık dıyen yoktur hahaah :D

Karsı değilim; sonucta kader bu.. İnsanın karsısına ne zaman nerde cıkacagı belli olmaz. Çevremde görücü usulü evlenmiş ve cok mutlu insanlar var..

Karşı değilim bu gidişlede o şekil bir evlilik olcak sanırım

Görücü usulü evlenmeyi düşünüyorum.

görünce göresim gelsin,
görmeyince ölesim.
beyenmezsem görmezlikten gelirim ama ben :D

gorucu usul aileni (anne babanin )mutlu etmek icin evlenme cesiti

Bi araya geldigimzde gördüğümde hoslanirsam etkilenirsem valla niye olmasin ki :p

Ben karşıyım..

Geri