Gonul iliskilerinde canimli cicimli konusmayi sevmeyen insan

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Karşıdaki kişinin karakterine bağlı birazcık. Sert, ketum birine nasıl diyeceksin canım, cicim...

Bakınız ---- döngüsel

(Eskiden bu klavyelerde küçüktür/büyüktür işareti vardı, ne zamandan beri yok acaba?)

mesafeyi seven insan olarak yorumlayabilirim. ya da herkesi kendim gibi sanıyorum… ben sevdiğim her insanla canımsız cicimli konuşurum :emoji_relieved:

Normalde sevmem ama sadece o derse eririm direkt ya :,)

orhan veli'nin dert yandığı insan tipidir... dilinde tat olmayanın, yüreğinde de olmaz. az ama öz olsun diyelim...

Hiç çekilmez bu tipler yav. Abi aşık olduğun insana da canım cicim yapamayacaksan ne bokuma ilişki yaşıyorsun. Resmiyetten oldum olası hoşlanmıyorum.

''Niye sevilmiyorum ben ya?''diyerek zırlamalarını duyar gibiyim.Ekmediğin şeyi biçemezsin.O yüzden de;sevdiğiniz kişilere her daim değerli olduklarını hissettirin.Boş boş kaprislere girmenin hiçbir manası yok.

yaaa neyi sevmiyor, sana değil başkalarına diyordur çünkü

sevdiğim insansa dibine kadar ya..sevgilimse zaten kgljdjd dışardan gören bi bende var sanır. öyle bi abartma..abartmayı da severim

canım cicim demeyecekse robot alalım kendimize. ya da duvarla ağaçla falan takılalım. aynı hesap

Sever ya neden sevmesin ki…
Sana demeyi sevmiyordur belki

Benim sevdiklerimi kalbime sokasım geliyor, bütün güzel sözler ve sevgi sözcükleri yetersiz bana göre.

canımsız cicimsiz aşko kuşkosuz ilişkimi olur o ne mahmut abi naber gibi

Geri